Cs Ontinyent demana que es rebaixen els impostos per a millorar el poder adquisitiu dels ciutadans

0

El portaveu de Ciutadans (Cs) d’OntinyentJuan Revert ha demanat que “es rebaixen els impostos als ciutadans. “És l’hora de tornar a ls contribuients part de la recuperació econòmica que hem aconseguit entre tots”  hi ha assenyalat el regidor en el Ple de Presssupostos de l’Ajuntament.

Concretament, Revert després de fer un repàs de la situació econòmica del municipi  ha reclamat  “la rebaixa d’impostos com el de l’IBI o el de tracció mecànica”. “Atés que hi ha motius per a disminuir la càrrega impositiva als ciutadans”, ha assegurat al temps que ha advertit que “només es donarà amb un govern de caràcter més liberal com es Cs”.

“Amb el rècord de recaptació tributària que tindrem enguany, a causa de la reactivació de l’impost de plusvàlues i als ingressos per la llicència urbanística del nou hospital, nosaltres haguérem aprofitat per a rebaixar els impostos que afecten els ciutadans i aconseguir així que tots pogueren notar la tan anhelada recuperació económica” ha subratllat l’edil.

Sobre les subvencions previstes, més de sis milions d’euros, Revert ha lamentat que “només una part del govern del Botànic es recorde de nosaltres mentres que les conselleries gestionades per Compromís acumulen promeses incomplides com la posada en marxa del centre de dia per a discapacitats o demandes històriques como la casa dels Gamellons”

En este sentit, el portaveu municipal ha manifestat que el pla Edificant “ens mostra la ineficaç gestió del Botànic ja que tenen els diners però són els ajuntaments els que han d’adjudicar i controlar les obres”. Açò, segons l’edil és “el món al revés, la gran administració que busca ajuda de la més xicoteta que veu així compromesos els seus mitjans humans i técnics”.

Finalment, Revert hi ha assenyalat que “davant el pressupost més inversor de la història no podem amagar-nos en la trinxera del No perquè som un partit amb voluntat de diàleg i aspirem a governar Ontinyent l’any que ve”.

Per això, el portaveu ha anunciat el seu vot favorable al projecte de pressupostos: No obstant, ha matitzat que “no és un xec en blanc”. Vigilarem que el percentatge d’execució no ho deixe en paper mullat”, ha declarat Revert, qui també ha insistit que “sabem que hi ha una altra manera de fer les coses, a la manera de Ciutadans, més a poc a poc i abaixant els impostos per a millorar la càrrega impositiva als ciutadans”.