L’Ajuntament de l’Olleria llança una campanya per combatre la violència de gènere

L’Ajuntament de l’Olleria, amb la col·laboració de la Diputació de València, ha posat en marxa un Pla de detecció de la violència de gènere que té com a objectiu d’ajudar les possibles víctimes i evitar nous casos.

El Pla contempla la creació d’un equip multidisciplinar format per agents socials, educatius, sanitaris i forces de seguretat que intercanviaran informació i treballaran conjuntament per combatre la violència de gènere. Un Pla que es va presentar ahir públicament durant la visita de la Diputada d’Igualtat, Joventut i esports, Isabel García, a l’Olleria.

A l’acte, celebrat a l’entrada del Teatre Goya, Gloria Micó, Regidora d’Igualtat explicava: “ Per a nosaltres era una prioritat posar este pla en marxa, ja que a l’Olleria fins ara no s’havia fet res en matèria de violència de gènere. No hi havia cap tipus de control sobre els possibles casos, i per tant, tampoc es podia ajudar d’una forma directa a les víctimes. Gràcies a la subvenció rebuda per la Diputació de València hem pogut formar este equip multidisciplinar, que ha vingut per a quedar-se.”

La Diputada d’Igualtat, esports i joventut, Isabel García ha destacat el treball que s’està realitzant des de l’Ajuntament de l’Olleria, “és una satisfacció vore com l’esforç en matèria d’igualtat que estem fent des de la Diputació de València té el seu reflex en Ajuntaments com el de l’Olleria. Però queda molt per fer, no podem baixar els braços, cada setmana assassinen una dona, i els caps de setmana 2. Hi ha que treballar colze a colze en la sensibilització per acabar amb esta lacra social”.

La posada en marxa del pla va acompanyada del llançament d’una campanya de carteleria per conscienciar la població de que la violència de gènere es un problema de tots i no sols de les víctimes. “Amb iniciatives com esta intentem que a l’Olleria no hi haja gent que pateixca cap tipus de violència de gènere. Volem incidir en la idea de que si no eres part de la solució eres part del problema, i entre tots hem d’intentar resoldre’l”, explica Julià Engo, Alcalde de l’Olleria.

Al mateix temps, es va inaugurar una exposició de dibuixos de Diana Raznovich, cedida per la Universitat d’Alacant, i que es podrà visitar a l’entrada del Teatre Goya durant tot el mes de novembre.

Font: Ajuntament de l’Olleria

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Consum informa que els clients no han de pagar despeses d’higiene i desinfecció en les factures

Aquest dijous, el regidor de Consum de l’Ajuntament d’Ontinyent, Nico Calabuig, ha informat del contingut …