Una taula rodona a Ontinyent desmuntarà el mite de “l’amor romàntic”

El mite de “l’amor romàntic”, els rols preconcebuts que aquest comporta i com afecta a les relacions de parella serà sotmès a anàlisi en una taula rodona la propera setmana a Ontinyent. Es tracta d’una activitat organitzada per la regidoria d’Igualtat i Dona de l’Ajuntament, des d’on la regidora Paula García explicava que “la idea de l’amor romàntic la portem interioritzada, i volem moure a la reflexió per posar en entredit aquesta idea i manifestacions com les de la festa comercial de Sant Valentín, tot plantejant altres diferents rols d’amor i de formes d’amar”, manifestava.

La xerrada, que comptarà amb la participació de la psicòloga experta en temes d’igualtat Mª Cruz Pla i del sociòleg especialista en noves masculinitats Joan Sanfèlix, tindrà lloc el proper 10 de febrer a les 19:00 hores al Centre Cultural Caixa Ontinyent amb entrada lliure.

García, que presentava l’activitat acompanyada del regidor coordinador de l’àrea d’Educació, Esports, Joventut, Igualtat i Cooperació, Óscar Borrell, avançava la intenció d’ampliar a tot l’any la realització d’activitats de sensibilització en temes d’igualtat, enlloc de centrar-los en les dates emblemàtiques del 8 de març i el 25 de novembre. Així, recordava que està oberta la inscripció del V Concurs de Cartells del Dia Internacional de la Dona, del que es poden lliurar treballs del 9 al 15 de febrer.

Tant la regidora com el coordinador avançaven la organització d’activitats conjuntes en els centres educatius entre les regidories d’Educació i Igualtat, “ja que aquesta és una qüestió transversal”, assenyalaven. Óscar Borrell destacava la importància “de les sinèrgies que estem creant entre diverses regidories de l’àrea, com educació, igualtat o joventut, per tal de treballar més i millor de manera conjunta”, manifestava.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

S’eliminen els semàfors de dilluns a divendres a la Plaça de la Concepció

Des d’aquest dilluns 29 de juny l’accés al centre urbà d’Ontinyent serà més fluït, en …