29/11/2023 - 8:54
Més

  10 activitats d’oci educatiu per a joves

  Altres notícies

  La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ontinyent reprèn la seua programació estable d’oci educatiu per a joves amb 10 activitats per als propers 3 mesos. La regidora responsable, Katty Ushiña, presentava hui el conjunt d’activitats que tindran lloc al proper trimestre cada divendres i dissabte.

  Ushiña, que compareixia acompanyada del coordinador de l’àrea, Óscar Borrell, tenia paraules d’agraïment “per a totes i tots els participants a les activitats que hem impulsat des de la regidoria des que vam encetar esta programació estable al passat mes d’abril, amb 1.300 assistents entre les activitats que hem organitzat directament des del consistori (500 participants) i aquelles amb les que hem col·laborat amb altres entitats com l’IVAJ o la Diputació de València (800 assistents), que han valorat molt positivament esta programació en les diferents enquestes realitzades”, manifestava.

  Respecte d’estes enquestes, Ushiña posava de relleu que “és important remarcar nivell de satisfacció en general dels participants ha sigut molt elevat, i que algunes de les activitats que formen part de la programació s’extrauen d’algunes propostes i demandes pels joves”. Aquesta programació continuada, gratuïta i compatible amb les activitats del Consell Local de la Joventut, en aquesta ocasió es centralitzen al Casal Jove “per dinamitzar i donar a conèixer un lloc que és dels joves, on a banda de les activitats organitzades per la Regidoria i el CLJO altres joves, associats o no, poden fer ús del mateix”, assenyalava.

  Quant a la programació per als propers mesos, el primer dels tallers gratuïts serà de pintura mural per a joves, (4,11 i 18 de febrer, de 11 a 13.30h); seguit del Taller-xerrada: “Ser jove i dona a Haití” (de l’1 al 12 de març als centres educatius); un curs d’habilitats socials, networking i marca personal en l’orientació professional i la cerca d’ocupació (3, 10, 17 i 24 de març de 16 a 20h) o un taller de robòtica avançada (4, 11, 18 i 25 de març de 11.30 a 13h). Ja en abril tindrà lloc un taller d’iniciació al còmic (dies 1 i 8, de 10 a 13h); una master class de zumba (7 d’abril de 18.30 a 20.30h); un taller de prevenció i concienciació sobre el mal ús de les noves tecnologies en adolescents (22 d’abril, de 10 a 14h); un taller de risoteràpia (28 d’abril, de 19 a 20.30h) i una master class de Ioga (29 d’abril, de 11 a 13h).

  Totes aquestes activitats seran gratuïtes i tindran lloc al Casal Jove (C/ Joan XXIII, 10), exceptuant l’esdeveniment d’oci nocturn “Còlera Zoombie” que tindrà lloc el 25 de març a partir de les 23:00 hores i del que hi ha més informació a www.colerazombi.com Les inscripcions a les activitats es realitzaran per ordre d’arribada a través de la web municipal www.ontinyent.es, del correu electrònic joventut@ajunament-ontinyent.es i del còdi QR present a la cartelleria de la programació.

  Óscar Borrell explicava que l’aposta del Govern d’Ontinyent per les politiques de Joventut es va a reforçar, en destinar a esta àrea el treball del beneficiari o beneficiaria de la beca de postgrau que ha atorgat al consistori la Diputació de València. El coordinador agraïa la tasca de la regidora i incidia en què al govern ontinyentí “ens prenem seriosament a la joventut, i posar en marxa en esta legislatura esta programació estable, organitzada atenent les pròpies preferencies dels participants, pensem que és una bona mostra”, concloïa.

  Programació JOVENTUT

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent necessita una Oficina municipal de suport a associacions

  Gabriel Portero Valls Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Si per alguna cosa es caracteritza Ontinyent és pel seu dinamisme. Som...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -