728×90 caixa onti estiu
Home > Cultura > El Projecte Trévol rebrà el premi Fer Comarca de l’IEVA

El Projecte Trévol rebrà el premi Fer Comarca de l’IEVA

Sempre a primeries d’any, l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida convoca el sopar anual amb què l’entitat ofereix als seus socis i amics un espai distés de trobada i relació.

El sopar és també l’escenari buscat per a fer el lliurament del premi Fer Comarca que l’IEVA atorga a una persona, col·lectiu o entitat que destaca per la seua tasca en favor de la Vall d’Albaida. Enguany, la Junta Directiva de l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida ha decidit d’atorgar-lo al Projecte Trévol, entenent-lo ara representat per la Fundació Trèvol en tant que aglutinadora de tots els actors intervinents en el Projecte, tant particulars com institucionals, gestors, usuaris, patrocinadors…

Al llarg dels 20 anys d’existència, el Trèvol ha estat capaç d’ampliar l’atenció als sectors de població afectats per diferents tipus de discapacitats, treballant per donar-los l’opció de tindre una vida digna, i canviant els paràmetres de la seua atenció des d’una òptica distinta de l’aplicada fins el moment de la creació de la institució. Així, s’ha convertit en un projecte de referència a nivel estatal, i fins i tot internacional, aportant noves idees i estratègies per atendre aquest grup de persones. Al mateix temps, ha mostrat el projecte, i per tant la comarca, a diferents llocs de l’estat i altres estats no sols d’Europa.

En paraules de Miguel Àngel Verdugo Alonso, Catedràtic de Psicologia de la Discapacitat de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Salamanca: ‘Considerem que el treball del Projecte Trèvol és exemplar, no sols per haver desenvolupat una àmplia estructura de serveis de suport imbricats amb un únic objectiu, la integració plena de la persona amb discapacitat, sinó que presenta també un exemple a seguir en l’impuls d’iniciatives des de les administracions locals’.

El sopar d’aquest 2015 el celebrarem al restaurant Casa Seguí d’Ontinyent, a les 21.30 h del divendres 27 de febrer.

Per a assistir-hi cal fer la reserva corresponent, l’ingrés (20 euros) al compte de l’IEVA ES46 20456101983000245523 i avisar la nostra tresorera (Rosa) al 670 965 692.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Diputació de València i el Fons Valencià per la Solidaritat fomentaran la Cultura de la Pau a municipis de la Costera i la Vall d’Albaida

Verónica Ferri, Vicepresidenta del Fons i Regidora de l’Ajuntament de Canals, i Ramón Vidal, Secretari del Fons i Alcalde de L’Olleria, es reuneixen, junt amb altres membres de la Junta Executiva del Fons, amb Mentxu Balaguer, Diputada de Cooperació Internacional de la Diputació de València per valorar els projectes realitzats i per explorar noves línies de col·laboració