23/07/2024 - 10:16
Més

  Dos actes públics per combatre la violència contra les dones

  Altres notícies

  La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ontinyent ha convocat a la ciutadania a dos actes públics als carrers per commemorar el 25-N, Día Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones. En concret, aquest dijous l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i la Regidora d’Igualtat, Natàlia Enguix, participaran a una roda de premsa de presentació als mitjans de comunicació de diversos recursos d’atenció a les dones, entre els quals es troba un nou apartat dins l’APP municipal per facilitar l’accés als diferents serveis d’atenció a les víctimes de la violència de gènere.

  També aquest dijous, ja de vesprada, tindrà lloc a les 19:00 hores a la Plaça Major la lectura d’un manifest per part de diferents membres i representants del Consell de les Dones d’Ontinyent. A més a més, diumenge 28 de novembre des de les 12 :00 hores tindrà lloc una manifestació contra la violència de gènere i en defensa dels drets de les dones, que tindrà com a punt d’encontre i de partida el Parc de Vicent Andrés Estellés.

  La regidora d’Igualtat feia una crida a la ciutadania “a sumar-se als actes públics que van a tenir lloc esta setmana, amb els quals volem promoure el dret de les dones a viure en una societat lliure de violència cap a elles, un objectiu que malhauradament requereix que continuem augmentant els esforços en esta matèria”, assenyalava.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -