La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ontinyent reprén esta setmana les seues accions de dinamització i impuls al Mercat Municipal, esta volta amb una nova campanya que sortejarà 3.6000 euros en compres, repartides 30 carros de compra amb altres tantes targetes de 120 euros per comprar productes al propi Mercat.

El regidor de l’àrea, Pablo Úbeda, explicava que esta campanya, anomenada “Vull fer-te un regal”, pren el testimoni de l’anterior campanya, “El Mercat Municipal vol quedar amb tú”, per la qual esta tardor s’ha vingut difonent els horaris del mercat i repartint obsequis. Úbeda exposava que “ara, en unes dates a les quals totes i tots preparem les compres de Nadal i Cap d’Any, volem promoure que la ciutadania aprofite els avantatges que té comprar en el mercat municipal, amb productes de qualitat, frescos i de proximitat, i un tracte i atenció proper i professional”.

Així, fins al 13 de desembre, les persones que facen compres al Mercat obtindran una participació per al sorteig per cada compra superior a 10 euros, havent d’introduir-se les dades del tiquet a la web www.josocdemercat.com . El sorteig es celebrarà el 14 de desembre i les persones guanyadores rebran tant el carro, que es pot veure a la web, com una targeta de Caixa Popular carregada amb 120 euros per poder fer compres a qualsevol lloc del mercat abans del 15 de gener de 2022.

El regidor, que recordava que els dies d’apertura del mercat són dilluns, dijous, divendres i dissabte de 8:00 a 14:00 hores, animava a la ciutadania “a gaudir de tot allò que posen els establiments del Mercat Municipal al seu abast i participar en aquest sorteig, amb el que volem agrair la fidelitat de la clientela de sempre i atraure també de nova”, manifestava.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.