Obert el termini d’inscripcions per participar al programa “Jove Oportunitat”

0

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ontinyent ha obert el termini d’inscripcions per al projecte “Jove Oportunitat” (JOOP) de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), finançat pel Fons Social Europeu i organitzat per aquesta regidoria. El programa que iniciarà una nova edició a Ontinyent aquest 2021 està dirigit a joves entre 16 i 21 anys que han abandonat la seua formació de manera prematura i a aquell jovent desorientat i no sap quin camí professional escollir.

El regidor de l’àrea, Jordi Vallés, explicava que es tracta d’un programa “molt important” per a un sector de la població que “veu el seu futur laboral i, fins i tot, educatiu molt insegur com a conseqüència de l’esclat de la pandèmia”. En aquest sentit, Vallés recordava que “és un projecte que duran a terme pedagogs i monitors experts a través del “coaching actitudinal tallers d’assessorament i motivació per donar un gir als i les participants en la seua forma d’enfrontar-se a la realitat en la qual estan actualment”.

Totes aquelles persones interessades poden inscriure’s ja telefonant al 600838350 o enviant un correu electrònic a joventut@ontinyent.es

Publicitat