9 patrullles i drons, vigilaran el compliment de les noves restriccions a Ontinyent

1

Un dispositiu especial amb 9 patrulles de Policia Local, Nacional i Guàrdia Civil vetllarà pel compliment de les noves restriccions a Ontinyent especialment els caps de setmana, durant els quals els agents empraran els drons municipals amb esta finalitat. És una de les principals novetats de la Junta Local de Seguretat que residia hui l’Alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, i a la qual el primer edil, el regidor de Policia, Pepe Gandia, i representants de les forces i cossos de Seguretat analitzaven les accions a emprendre per vetllar pel compliment de la nova normativa establerta pel Govern d’Espanya i la Generalitat Valenciana front a la Covid-19.

Jorge Rodríguez ha volgut recordar a la ciutadania que Ontinyent “està en una situació de risc extrem dins les categories estipulades pel Ministeri, i a la Comunitat Valenciana estem per damunt de la mitjana. Això ens obliga a tenir més precaució si cap, i tot i que anem a prendre mesures per fer complir la normativa decretada pel Govern, hem de ser conscients que només amb la responsabilitat i col·laboració de totes i tots podrem evitar mesures mes dràstiques i frenar la pandèmia”, manifestava.

Policia local d’Ontinyent realitzant un control. Març 2020

 

Així, donat que s’ha detectat que una part important de les trobades socials que estan multiplicant els contagis es produeixen els caps de setmana, la vigilància va a incrementar-se especialment estos dies, quan estaran actives les referides 9 patrulles fent controls de manera simultània als accessos a la ciutat, al casc urbà i al disseminat. Pel que fa als drons municipals, en tenir un radi d’acció de 15 kilòmetres i estar equipats amb dispositius infraroigs, seran emprats en tot el terme tant de dia com de nit, prestant especial atenció a la restricció als encontres de grups superiors a 6 persones.

Des de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil es feia també una crida a la col·laboració ciutadana amb les forces i cossos de seguretat a la tasca de complir i fer complir amb les directius de les autoritats sanitàries en la lluita contra la pandèmia.

Publicitat

1 COMENTARI

  1. Por favor donde tienen para poner en castellano para poder ver y leer las noticias?

Comments are closed.