Dos documentals, dos personatges ben diferents. Un molt conegut, l’altre quasi anònim. El primer un dels millors futbolistes de tots els temps, el segon un reporter present als esdeveniments més importants del s. XX. Diego Armando Maradona i Manuel Chaves Nogales són els protagonistes dels documentals que es projecten esta vesprada a MON·DOC.

A les 18.30h podrem vore ‘Diego Maradona’, un documental d’Asif Capadia, director dels aclamats ‘Amy’ i ‘Senna’, en que es repassen els 7 anys de Maradona a Nàpols. Al camp era un geni, fora d’ell el tractaven com un Déu. Era capaç d’obrar miracles al camp, però la foscor va començar a planar sobre ell.

La segona sessió començarà a les 21.00h i es projectarà el curtmetratge ‘El Hombre que Estaba Allí’, dirigit per Daniel Suberviola i Luis Felipe Torrente. El documental ens acosta la figura del periodista Manuel Chaves Nogales, present als esdeveniments més importants del segle passat: la revolució bolxevic, la Guerra Civil, les Guerres Mundials… Un home que mai va prendre partit i sempre es va mantindre independent. Per això va ser oblidat durant més de mig segle.

Demà conclou la 13a edició de MON·DOC amb la gala de cloenda i entrega de premis en la qual es projectarà el documental ‘La Club Virginia’.

La programació completa de MON·DOC pot consultar-se a la web: https://www.montaverner.es/seccion/mon-doc .

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.