Centenars de persones participen a les activitats de la “Setmana del Llibre” d’Ontinyent

0

Un contacontes en anglés a les 18:30 hores a la Biblioteca de Sant Josep, i la presentació de la darrera obra de la il·lustradora Marta Nael a les 20:00 hores a Sala Gomis tancaran hui divendres la “Setmana del Llibre” d’Ontinyent. La presentació de l’obra editada per Ediciones Babylon comptarà amb la narració de Pepe Mediavila, actor de doblatge habitual de l’actor Morgan Freeman i de personatges com el mag Gàndalf de “El Senyor dels Anells”, que torna a Ontinyent després de participar fa uns mesos a una jornada sobre doblatge al mateix escenari.

Les activitats que han tingut lloc als últims dies han servit per atraure centenars de persones a la Biblioteca de Sant Josep per assistir a les presentacions de de la novel·la “En primera persona” de l’escriptora d’Aielo de Malferit Mariló Sanz; de l’obra guanyadora del premi 2013 Magisterio “Familia y Escuela, Escuela y Familia” de l’escriptor i pedagog bocairentí Óscar González; i a la lectura en veu alta de l’obra Rondalla de Rondalles de l’escriptor ontinyentí Pare Lluís Galiana, realitzada dimecres per col·legis, instituts, associacions i particulars.

Al llarg de la setmana també s’ha pogut visitar al museu MAOVA una exposició sobre el cavaller, teòleg i escriptor valencià del Segle XV Roiç de Corella, que en ser desmuntada deixarà pas a una altra dedicada a Vicent Andrés Estellés. El regidor de Cultura, José Antonio Calabuig Oviedo, agraïa als participants a les activitats la seua resposta i al personal de l’àrea de biblioteques el seu treball i implicació.

Publicitat