02/10/2023 - 6:47
Més
  IniciEducacióEl CLJO organitzarà l’Escola d’Estiu d’Ontinyent i l’amplia amb activitats per a...

  El CLJO organitzarà l’Escola d’Estiu d’Ontinyent i l’amplia amb activitats per a joves de 12 a 16 anys

  La regidoria d’Educació d’Ontinyent ha delegat enguany per primera volta l’organització de l’Escola d’Estiu Municipal en el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent (CLJO), que a les tradicionals activitats per a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys afegirà una setmana d’immersió lingüística en anglès, així com una nova programació específica per a joves de 12 a 16. El Regidor d’Educació, Pepe Pla, ha destacat que “el Consell Local de la Joventut és una entitat molt activa, que està implicant-se molt en l’organització d’activitats, i que ha demostrat sobradament que els seus components estan capacitats per a fer front a un repte com aquest. Per a molts joves va a ser la seua primera experiència laboral, i estem segurs de que va a ser un èxit”.

  Des del Consell Local de la Joventut d’Ontinyent, Javi Mora explicava que el nou projecte per a joves de 12 a 16 anys es nomenarà “Activa’t!”, es durà a terme en diferents localitzacions, i al mateix es podrà gimcanes, graffitis, esports, rutes, conèixer més la ciutat i les seues històries i llegendes, “una programació per al mes de juliol activa i alternativa per al més jove”. El preu serà de 100€ durant tot el mes de juliol amb horari de 9 a 14h, i es requerirà un mínim de 12 participants. Mora exposava que “som una associació amb l’objectiu de dinamitzar la joventut local així com fomentar l’associacionisme juvenil i la participació ciutadana, i amb Activa’t podrem apropar-nos als més joves de la població, un sector clau per al futur desenvolupament del teixit  social ontinyentí”.

  Per altra banda, Mora també explicava que la tradicional Escola d’Estiu de juliol per a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys, que tindrà lloc enguany al col·legi Carmelo Ripoll, durà el títol de “Terra a la vista!” i estarà ambientat en les aventures del pirata Barbablava, un jove pirata amb un vaixell que ens proporcionarà infinitat d’històries i experiències amb els seus companys de viatge. A partir d’animacions, gimcanes, tallers, jocs d’aigua, contacontes, etc. els xiquets i xiquetes viuran  experiències amb els seus amics i amigues. A més, hi haurà una setmana d’immersió lingüística anglesa, “ja que des del CLJO creiem important fomentar l’ús i l’aprenentatge d’aquesta tercera llengua que els ajudarà a tindre una millor visió del món que ens envolta”. El preu d’aquesta Escola d’Estiu serà de 110€. No obstant això, si es fa l’ingrés abans del dia 30 de maig el preu es rebaixa en 10€ quedant en 100€. A més es dona la possibilitat que participen de dos períodes, el primer de l’1 al 18 de Juliol  per 70€ o el segon, del 21 al 31 de Juliol per 60€.

  La tècnica del CLJO, Maria Fuset, subratllava que “el CLJO és una organització sense ànim de lucre, per tant no busca benefici sinó, oferir un servei de  qualitat a la mà de tots els joves  i famílies de la població. Per això, un dels objectius del CLJO és fomentar  l’ocupació jove, i, amb “Activa’t” i l’Escola d’Estiu “Terra a la vista!”, podem donar una oportunitat a  molts joves d’augmentar la seua experiència laboral, mitjançant la creació d’una borsa pròpia de treball, millorant les condicions laborals de la figura professional  del monitor d’oci i temps lliure”. A més, el CLJO, dins de la seua graella d’activitats anuals, ofereix  el curs de monitor en temps lliure, “per tant l’Escola d’Estiu i Activa’t pot ser un lloc on posar en  pràctica els coneixements adquirits en aquest curs”.

  A partir del dilluns, 12 de maig , es pot trobar informació detallada sobre aquests programes estiuencs i  el període per a presentar-se a la borsa de treball per a monitor i coordinador de temps lliure a  www.joventutontinyent.com , on fins a eixe dia es pot trobar informació bàsica. Els interessats també poden ampliar la informació a la seu del Consell Local de la Joventut d’Ontinyent al barri del Llombo (C/Jaume I El Conqueridor nº 13 baix), cridant al telèfon 962383751, i per correu electrònic a  conselljoventut@gmail.com, o bé al departament d’educació de l’Ajuntament d’Ontinyent en horari de 9h a 14h I cridant al telèfon 962918226.

  Redacció TVdigitalOntinyent
  Redacció TVdigitalOntinyenthttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.
  El més llegit