Segona estabilització de dades de contagis per Covid-19 en la Vall d’Albaida

0

Així ho demostren les dades publicades avui divendres 9 d’Octubre per la Conselleria de Sanitat, les quals reflexen una estabilització, lleugerament a la baixa. Segons l’actualització d’avui, s’incrementen en un total de 27 nous positius en tota la Vall d’Albaida.

Tot i a pesar de que la mateixa conselleria declarara un nou brot de 5 persones el passat dimecres, Ontinyent ha estat la població que major increment ha tingut, amb un total de 14 nous positius, i arriba a un total acumulat de 376 casos des de l’inici de la pandèmia. La resta de poblacions que també sumen positius son 4 a l’Olleria i Benigànim, 2 a Llutxent, i 1 nou cas a Albaida, Agullent i la Pobla del Duc.

Destaca també la no evolució de casos en altres pobles veïns, com son el cas per a Aielo de Rugat, Atzeneta d’Albaida, Beniatjar, Benissoda, Benissuera, Carrícola, el Palomar, Fontanars dels Alforins, Guadasséquies, Otos, Salem, Sempere i Terrateig que no han registrat cap cas des de l’inici de la pandèmia el passat mes de març de 2020.