02/10/2023 - 10:59
Més
  IniciSalutFinalitza l'obra de l'edifici de consultes externes del nou hospital d'Ontinyent

  Finalitza l’obra de l’edifici de consultes externes del nou hospital d’Ontinyent

  Aquest matí el departament de Salut Xàtiva-Ontinyent ha anúnciat a les xarxes socials la recepció de l’obra de l’edifici de consultes externes del nou hospital d’Ontinyent, on a hores d’ara s’inicia l’equipament del mateix per donar inici a l’assistència sanitària els pròxims mesos.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  4 COMENTARIS

   • Gon GS ,jo no preguntaría aixo….preguntaría si els metges que entren tenen empatía amb els malalts i no els maltracten psicologicament a urgencies….com més d’una vegada m’ha pasat a mí….trist pero cert….
    Un poc d’empatía perque tracten amb persones….no amb coses….

   • Sonia Marti Donat això està totalment vinculat a la falta de personsal. Segurament eixa suposada “falta d’empatia” ve provocada per falta de personal, acumulació d’hores de feina i males condicions. No dubte que males persones hi ha en tots els llocs, però tampoc dubte sobre la professionalitat i ofici dels metges.

   • El que bé has dit…alguns pot ser per la falta de personal i altres que son així👍…pero els malalts no tenen culpa ni d’una cosa ni altra👍.
    Esperem que canvien les coses per a bé dels malalts i com no per a ells també👍

  Comentaris tancats

  El més llegit