02/10/2023 - 11:09
Més
  IniciOntinyentLa col.laboració public-privada permet invertir 400.000 euros en modernitzar el polígon El...

  La col.laboració public-privada permet invertir 400.000 euros en modernitzar el polígon El Pla d’Ontinyent

  L’Ajuntament d’Ontinyent iniciarà el proper mes d’abril l’execució de les obres de modernització urbanística de diversos carrers del polígon industrial del Pla, una acció que serà possible gràcies a la col·laboració públic-privada del consistori i els propietaris, amb una inversió conjunta de prop de 400.000 euros. El regidor de Territori, Óscar Borrell, explicava que “és una nova acció dins del Pla Municipal de Millora de Polígons, plantejat des del Govern d’Ontinyent per una reindustrialització sostenible que ens ajude a crear llocs de treball, ja que la indústria és una potent generadora d’ocupació, i hem de fer tots els esforços possibles per a reactivar-la”, assenyalava.

  En concret, les obres que executarà l’empresa local Grupo Jormar Sanchis Revert SL afecten a diversos trams de l’Avinguda del Tèxtil, les parceles colindants i un carrer sense eixida, i es divideix en cinc subactuacions independents, degut als diferents graus d’urbanització que tenen. Borrell explicava que “hi ha parceles que no compten amb tots els serveis, i per això el projecte es divideix en cinc per actuar a les mateixes de manera diferenciada”.

  Entre les accions a dur a terme, s’inclouen la retirada d’alguns elements privats que invadeixen els vials; tasques de pavimentació i generació de voreres; millores a la xarxa de sanejament i col·locació de nous col·lectors d’aigua; l’ampliació de la zarxa d’abastiment d’aigua potable; la creació de nous punts d’enllumenat; plantació d’arbrat; soterrament del cablejat elèctric i dotació d’una canalització de reserva per a futures instal·lacions.

  El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda recordava que “des de 2017 s’han invertit més de 6’4 milions d’euros invertits a les àrees industrials de la ciutat entre Ajuntament, Diputació, Generalitat i particulars. Accions com aquestes que anem a dur a terme al polígon del Pla, i com les que hem proposat a l’IVACE que ens subvencione amb 800.000 euros per seguir modernitzant aquest polígon i també els de Sant Vicent, l’Altet i Àrea 37, van en esta línia. L’Ajuntament va a seguir apostant per la promoció econòmica des de diverses vessants però tenint sempre en compte importància vital de la nostra indústria”, remarcava.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
  El més llegit