23/03/2023 - 13:14
Més
  IniciOntinyentL’Escola de Families d’Ontinyent posa en valor la importància d’empatitzar i entendre...

  L’Escola de Families d’Ontinyent posa en valor la importància d’empatitzar i entendre a l’adolescent

  La 2ª jornada de l’Escola de Families d’Ontinyent abordava aquest dijous la resolució de conflictes en l’adolescència, amb una conferència del terapeuta Vicent Ginés on es posava de relleu la importància d’emparitzar i entendre a l’adolescent per poder fer front als reptes de l’educació familiar en esta etapa. Al marc d’una intervenció enèrgica i motivadora, Ginés aportava una sèrie de ferramentes i tècniques per a ser aplicades per pares, mares i familiars a l’hora d’afrontar situacions de conflicte sorgides durant l’adolescencia.

  En la conferència també es posava en valor la importància “clau” de la formació dels pares i mares, un aspecte que el regidor d’Educació, Óscar Borrell, destacava com “la raó de ser d’estes activitats, en les quals aprofundim en aspectes concrets que puguen ser útils per tal de resoldre satisfactòriament els reptes diaris que comporta l’educació de les persones que van a ser el futur de la nostra societat”.

  Després de la xerrada inicial sobre trastorns de l’espectre autista a càrrec d’Irene Nadal, i d’aquesta sobre educació en l’adolescència de Vicent Ginés, la programació de l’Escola de Families 2023 abordarà a les següents sessions qüestions com les investigacions científiques de dones d’Ontiyent (amb vàries dones científiques com Rosana Moriana, Susana Sanz i Laura Cambra); o el Bullying o acosament, amb l’exbasquetbolista professional Iñaki Zubizarreta.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  FER UN COMENTARI

  Introduïu el vostre comentari.
  Introduïu el vostre nom aquí

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  El més llegit