02/10/2023 - 10:53
Més
  IniciOntinyentOntinyent participa al Network per a organitzacions i ciutats per a les...

  Ontinyent participa al Network per a organitzacions i ciutats per a les Eleccions Europees

  Una delegació de l’Ajuntament d’Ontinyent encapçalada per l’alcalde, Jorge Rodríguez, ha participat hui a Lodz (Polònia) a unes jornades sobre la importància de la Unió Europea. Junt a Ajuntaments de Portugal, Polònia, Itàlia o Croacia i d’organitzacions civils de Bulgaria, Rumania i Lituania s’ha debatut sobre la importància de traslladar les politiques europees a la ciutadania jove per incrementar la participació a les eleccions europees.

  L’Alcalde d’Ontinyent ha aprofitat l’oportunitat per donar a conèixer el treball de comunicació realitzat a Ontinyent per traslladar la importància que inversions com ara el Museu, la millora del Mercat, la creació d’una zona verda inundable a la Cantereria o el centre intergeneracional, executats amb Fons Feder de la UE, tenen per millorar la vida dels ontinyentins i ontinyentines. “Sols si fem tangibles les politiques europees, la ciutadania podrà entendre-les i participar d’elles mitjançant les Eleccions Europees” ha assenyalat Rodríguez.

  La jornada de treball ha servit també per realitzar nous contactes amb Ajuntaments i associacions de Bulgària i Portugal per continuar implementant politiques europees dirigides a millorar la vida de la gent mitjançant nous programes.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
  El més llegit