29/01/2023 - 7:56
Més
  IniciVall d'AlbaidaAgullentAgullent remodelara el seu consultori de Salut

  Agullent remodelara el seu consultori de Salut

  El ple municipal ha aprovat per unanimitat destinar 130.000€ a la reforma global del Consultori de Salut d’Agullent. Una remodelació integral que inclourà no només millorar les dependències destinades a l’atenció primària de salut, sinó també la zona de jardí exterior, que s’habilitarà per a l’entrada de les ambulàncies i amb una millor accessibilitat per als usuaris.

  Segons ha explicat Pau Muñoz, alcalde d’Agullent, al darrer ple s’ha aprovat una modificació de crèdit de 130.000€ per a poder dur endavant amb fons municipals la citada intervenció. “El projecte encara està acabant de redactar-se, però la intervenció en les instal·lacions del consultori de salut inclourà la substitució del paviment, de les finestres i portes, la renovació del sistema d’aire condicionat i de la xarxa elèctrica. A més es remodelaran els lavabos i es farà una passada general de pintura a totes les dependències”, comenta el primer edil.
  Muñoz ha assenyalat, que a més d’aquesta intervenció global a l’interior de les dependències sanitàries, també s’actuarà a la zona de jardí de l’exterior on es substituirà el paviment de pedra per formigó imprès. A més s’habilitarà un carril d’accés per a l’ambulància i es crearà una zona amb pèrgola a la porta del consultori de salut.

  Tere Terol, regidora de Sanitat de l’Ajuntament d’Agullent, ha explicat que amb la dotació pressupostària de l’obra, es posa la primera pedra per a dur endavant la remodelació del consultori. “No hem d’oblidar que igual que l’ajuntament és l’administració més propera al ciutadà, el consultori és l’espai bàsic del sistema sanitari públic, el primer esglaó de l’atenció sanitària. Hem pressupost una intervenció molt necessària en tant que es tracta d’una edifici amb unes instal·lacions, que tot i ser operatives, estan envellides. La remodelació permetrà millorar les condicions de treball del personal sanitari i de la qualitat de l’atenció als veïns i veïnes, que comptaran amb un consultori renovat, més modern, millor equipat i millor climatitzat”.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit