23/07/2024 - 10:56
Més

  Agullent millorarà cinc camins rurals de la població

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Agullent invertirà en els propers mesos un total de 185.541€ en millores en camins rurals, amb el suport de diverses  administracions. Una xifra que permetrà millorar l’estat de cinc camins del terme municipal d’Agullent. En concret del camí de l’Olleria, de la Foia, de la Tabolla, de la Cova de la Pedra i del Camí Sorts. “Mitjançant el suport de diverses administracions públiques anem a poder dur a terme un pla de millora dels camins rurals del nostre terme”,comenta Jesús Pla, alcalde d’Agullent. “Unes intervencions que tindran especial incidència en alguns dels principals camins perpendiculars al Camí Reial de Gandia”.

  La majoria dels camins en els quals s’actuarà tenen comunicació directa amb el Camí Reial de Gandia, i per tant es troben en la zona del Pla del terme. Aquesta xarxa de camins va ser molt afectada per les pluges torrencials de desembre del 2016 i gener del 2017, i de fet les millores que ara s’hi realitzaran estan subvencionades al 50% pel Ministeri de Política Territorial, a través d’una línia d’ajudes destinada a aquesta finalitat. L’actuació es centrarà en:

  • Millorar un tram del camí de la Cova de la Pedra
  • Resoldre el problema d’arrossegaments de terres del camí de la Tabolla i millorar el seu paviment
  • Refer talussos i el paviment deteriorat del camí de la Foia

  La intervenció en aquests quatre camins està pressupostada en 156.696€, si bé la meitat estarà sufragada pel ministeri. La reparació el camí de l’Olleria compta a més amb una ajuda de la Conselleria d’Agricultura.

  D’altra banda, mitjançant el pla de Camins i Vials de la Diputació de València es té previst realitzar una intervenció valorada en 28.845€ en el Camí Sorts, ubicat a la zona est del terme. Un vial que actualment té el paviment molt deteriorat, ja que té unes fortes pendents que estan molt malmeses pel pas del temps. La intervenció permetrà renovar el paviment del tram on s’actuarà en la seua totalitat.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -