02/12/2023 - 16:38
Més

  Compromís per Ontinyent fa la seua aportació per a millorar els pressupostos de 2019

  Altres notícies

  Des del Grup Municipal Compromís per Ontinyent assenyalen que “en línies generals els pressupostos plantejats des de l’equip de Govern d’Ontinyent per a 2019 són viables. Volem destacar que per esta raó li hem manifestat al Regidor d’Hisenda que la nostra visió és a favor en termes generals als pressupostos. Al mateix temps li hem demanat algun gest per millorar des del nostre punt de vista els pressupostos” ha manifestat el portaveu Vicent Xavier Vila després de reunir-se amb Joan Sanchis.

  “Les aportacions des del nostre Grup Municipal a millorar alguns aspectes del pressupost han estat en tres línies d’acció que hem explicat en dues reunions amb el Regidor d’hisenda. En primer lloc Compromís ha demanat la possibilitat de millorar les aportacions per rehabilitació d’habitatges que hi ha en l’actualitat. Estan fent-se coses però trobem que és pot fer més, cal pujar la dotació pressupostaria. En el mateix sentit també cal posar recursos per a agilitzar les tramitacions de llicències, d’ajudes a obres, etc. Qüestions que ja vam plantejar a la CES en el seu moment”, ha explicat Vila en les reunions de treball.

  Per altra banda, Vila ha explicat  “que s’augmente la partida pressupostaria en els sectors d’oci, patrimoni, turisme i restauració per tal de promocionar la ciutati ajudar al sector, a banda de la confirmació de la continuació de millora de carrers de l’eix comercial. La tercera demanda que ha fet el Grup Municipal valencianista ha estat que trobem a faltar algun increment a la partida de la Regidoria d’Esports per aconseguir organitzar algun esdeveniment important. Alguna competició d’àmbit de País o fins i tot en l’àmbit de l’estat espanyol”, ha sol·licitat el portaveu, ja que “considerem que cal exercir la capitalitat de comarca amb esdeveniments culturals o esportius d’àmbit nacional o estatal” remarcava Vila.

  Finalment Vila destacava que “per altra banda vegem correcte la reserva d’un romanent per imprevistos, entre ells la possibilitat de pagar el sou de l’alcaldesi es dóna el cas, ja que tenim clar que tota aquella persona que es dedica a la política municipal, si treballa, ha de cobrar”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -