19/07/2024 - 8:14
Més

  Agullent acull la XI Setmana del major durant tot el mes d’octubre

  Altres notícies

  Des del dilluns 2 d’octubre i fins el 21 del mateix mes la regidoria de Persones Majors i l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Agullent han organitzat una intensa programació d’activitats culturals, lúdiques i esportives, que tot i rebre el nom de XI Setmana del Major d’Agullent es prolonguen durant tot el mes.

  Tallers de gimnàstica i de ceràmica, un campionat de jocs de taula, una excursió a Montanejos, un taller per a treballar les emocions i un altre de risoteràpia són algunes de les propostes d’aquesta programació que inclou també una xerrada a càrrec de l’actor Ferran Gadea o un concert solidari de música de cine.

  Hui dilluns dia 2 d’octubre de vesprada (17h) s’enceta la programació amb l’inici del Campionat de Jocs de Taula i al llarg de la setmana es succeiran el taller de risoteràpia, una sessió de gimnàstica i dijous a les 19 hores s’inaugurarà l’exposició del conegut pintor alcoià, Ximo Canet, a la Casa de la Cultura.

  “Convidem a la gent major del poble a participar a les activitats que hem programat al mes d’octubre, però també a totes aquelles que al llarg de l’any es proposen fruit del treball en equip entre l’ajuntament i l’Associació de Jubilats i Pensionistes”. comenta Alfred Tortosa, regidor de Benestar Social i Persones Majors. “Sense dubte apostem per un envelliment actiu”.

  Al llarg de la setmana que ve i les properes continuaran les activitats culturals i formatives, que inclouen també com ve essent habitual, un dinar de germanor per als membres de l’Associació de Jubilats d’Agullent. Serà el dissabte 21 d’octubre cap allà a les dues del migdia, després d’una missa especial a l’església de Sant Bertomeu.

  Font: Ajuntament d’Agullent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -