20/06/2024 - 23:27
Més

  Agullent celebra la primera setmana del consum responsable

  Altres notícies

  La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Agullent ha organitzat la I Setmana del Consum Responsable, amb l’objectiu de fer conscients als veïns de la importància de les seues decisions com a consumidors. Segons ha explicat David Albert, regidor de l’àrea, “a través de la programació d’aquesta primera setmana es pretén fer una primera aproximació al consum responsable, tot donant a conèixer d’una manera lúdica, a través de tallers, conceptes com comerç just o sostenibilitat”.

  De fet, hui dijous, la regidoria de Medi Ambient ha pretès difondre el concepte de comerç just a través d’una original activitat. I és que durant tot el dia de hui, el cafè que es serveix a alguns bars col·laboradors d’Agullent, és de comerç just. I consumir-lo, dóna premi. A totes les persones que consumisquen aquest cafè se’ls entregarà una butlleta amb informació bàsica sobre què és el comerç just, i amb una pregunta. Entre totes les persones que encerten la resposta es sortejaran dues entrades per anar a veure el Valencia CF al Mestalla.

  En el marc d’aquesta I Setmana del Consum Responsable demà divendres 27 d’abril tindran llos dos taller. A les 17:30h a les dependències de la llar de jubilats tindrà lloc la xerrada-taller “Aliments de proximitat i temporada” on s’abordaran d’una manera didàctica les repercussions sobre el medi ambient i la nostra salut de la indústria alimentària. El taller compta amb la col·laboració de l’Associació d’Ames de Casa d’Agullent, si bé està obert a qualsevol persona que hi vullga assistir-hi, doncs l’entrada és lliure. Les persones assistents podran degustar productes de proximitat i de comerç just.

  També demà divendres a les 19:30 al Casal Jove d’Agullent tindrà lloc el taller “Tu decideixes un món vols!” destinats als usuaris d’aquest espai, que a través de dinàmiques i jocs podran esbrinar com el seu consum influeix al món que els envolta.

  La setmana es va encetar amb una proposta teatral titulada “El consum responsable et fa amable” per la que van passar tots els alumnes del col·legi públic Sant Vicent Ferrer. La I Setmana del Consum Responsable d’Agullent està organitzada per la regidoria de Medi Ambient i compta amb el suport d’AITEX.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -