23/03/2023 - 12:06
Més
  IniciSalutSanitat compta aquesta setmana amb 24 punts de vacunació sense cita per...

  Sanitat compta aquesta setmana amb 24 punts de vacunació sense cita per als qui tenen pendent la segona dosi de record contra el coronavirus o la vacuna antigripal

  La Conselleria de Sanitat Universal compte aquesta setmana amb 24 punts de vacunació on poden acudir sense necessitat de demanar cita prèvia els qui tenen pendent la segona dosi de reforç de la vacuna contra el coronavirus o la vacuna antigripal.

  La vacuna antigripal està indicada per a les persones majors de 65 anys, dones embarassades o que acaben de donar a llum i els qui tenen risc de patir complicacions perquè pateixen patologies de base, així com personal sanitari i sociosanitari i els qui viuen en centres de majors o de diversitat funcional. Per part seua, la vacunació contra la Covid 19 s’ha obert ja a totes les persones majors d’edat que la demanen.

  Per a tots ells, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública obri aquesta setmana 19 punts de vacunació sense cita a Alacant, 2 a Castelló i 3 a València.

  A la província de València, els centres de salut de Port de Sagunt II, Port de Sagunt i Sagunt vacunen entre les 15.30 i les 18 hores i de 18.30 a 20 hores entre el dilluns 16 i el dijous 19 de gener.

  A més d’en aquests punts sense cita, la campanya de vacunació continua en els centres de salut, amb els quals s’ha de contactar per a concertar dia i hora per a vacunar-se contra la covid i, si hi ha indicació, també contra la grip.

  Balanç de dosis inoculades per províncies

  En la Comunitat Valenciana, ja s’han administrat 931.881 dosi de reforç enfront del COVID-19, tant a persones majors de 60 anys com als grups de risc. Per províncies, s’han inoculat 351.978 dosi a Alacant, 103.744 a Castelló i 476.159 a la província de València.

  A més, els centres sanitaris de la Comunitat Valenciana han administrat ja 1.036.343 dosi de la vacuna de la grip a les persones que pertanyen als grups de risc i tenen recomanada la immunització. Per províncies, s’han administrat 529.921 a València, 386.248 a Alacant i 120.174 a Castelló.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit