01/09/2024 - 5:29
Més

    Jordi Sebastià, escollit com a cap de llista per EU d’Ontinyent

    Altres notícies

    El dissatbe 14 de gener de 2023 , l’Assemblea General Oberta del Col·lectiu d’Ontinyent d’Esquerra Unida del País Valencià va elegir a Jordi S. Vicente i Alonso, com cap de llista per a les Eleccions Municipals del 2023 per a l’Ajuntament d’Ontinyent.

    Jordi Sebastià Vicente i Alonso es l’actual Coordinador Local del Col·lectiu d’Ontinyent, membre del Consell Politic Nacional, màxim organ de govern d’Esquerra Unida del País Valencià, i de la Coordinadora Federal, màxim organ de govern de la formació.

    Ontinyentí de edat de 57 anys, casat amb dos fills de 30 i 25 anys cadascú. I durant l’etapa d’estudiant d’aquestos a participar en l’AFA del CEIP del LLuis Vives com secretari i president. En l’IES de l’Estació en el Consell Escolar com membre elegit i també President de l’AFA del Conservatori Professional de Musica de la ciutat.

    Treballador del textil en actiu i sindicalista des de fa més de 30 anys, dessevolupant la lluita sindical sense ser lliberat en diferents carrecs a nivell comarcal tant el la Federació del seu sector com el Unió Sindical del seu sindicat, actualment Delegat de Personal de la seua empresa.

    Defensor del valor de la participació ciutdatnia en la vida de la ciutat ha participat en l’organitzaciò en les nostres Festes de Moros i Cristians tant en la Comparsa, Fontanos i Astur, com en la Junta de la Societat de Festers; en la Setmana Santa, en la Confraria i en la Junta. També es LLumener de les Festes Sant Antoni, axí com, de Sant Esteve. També durant un deceni va ser membre de la Junta de l’IEVA ha va dessemvolupar una tasca cultural en tota la comarca de la Vall d’Albaida.

    A nivell cultural ha participat en diferents articles d’ opinió, poemes i contes en diferents mitjos de comunicació escrits i programes de festes, destacant la Revista del LLombo. Amb el seudonim “QuatreSants” ha escrits i dirigit quatre projectes de teatre amb diferents grups de teatre i per a diferents col·lectius festers i socials: Sant Antoni, Sant Esteve i la COESPE de la Vall d’Albaida.

    d’Albaida.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El cicle de DJ’s d’Ontinyent Participa continua al parc de les Mamàs Belgues

    Ontinyent continuarà aquest setembre amb el cicle de concerts de DJ’s demandat a través del procés participatiu “Ontinyent Participa”,...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -