20/05/2024 - 6:08
Més

  Ja son dos poblacions de la comarca les que demanen un ‘autoconfinament’

  Altres notícies

  Ja son dos els ajuntaments que han demanat a la població que faça un confinament voluntari davant l’augment continuat de nous positius per covid-19 registrats en les últimes actualitzacions. Concretament, Palomar i Castelló de rugat.

  Així, els dos ajuntament insten a quedar-se a casa, i a efectuar les eixies estrictament necessàries, a més de recordar la necessitat de complir les meusres sanitàries decretades pels govern central i autonòmic.

  Segons les dades publicades per la Conselleria de Sanitat el passat dimarts 12 de gener, Palomar te 6 positius, i una incidència acumulada (IA) de 1000, Castelló de Rugat té 13 casos, i una IA superior a 570.

  Quatretonda, Ontinyent i Benigànim a hores d’ara estan tancades perimetralment, amb l’accés restringit.

  Segons les darreres dades fetes públiques per la Conselleria de Sanitat, al Palomar hi ha sis casos actius, amb una incidència acumulada per damunt de mil positius en catorze dies per cada 100.000 habitants. A Castelló de Rugat, la incidència és més baixa (sense deixar de ser elevada), es troba en 571, però el nombre de casos actius és de tretze.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -