Rodríguez anuncia un Centre d’Economia Verda per facilitar l’estalvi energètic i econòmic

L’alcalde d’Ontinyent i cap de llista de La Vall Ens Uneix, Jorge Rodríguez, ha anunciat la creació d’un Centre  d’Economia Verda per facilitar l’estalvi energètic i econòmic a famílies i empreses. Es tracta d’una de les propostes de la formació ontinyentina, amb la qual, explicava l’alcalde, “volem tenir centralitzada en un lloc tota la informació possible al voltant dels recursos i accions que ens poden permetre caminar cap a la sostenibilitat i afavorir l’estalvi, tant pel que fa al consum energètic com per a l’economia de les persones, entitats i empreses, de manera que potenciem un benefici per a totes elles i també per al medi ambient”, manifestava.

Així, el Centre d’Economia Verda oferirà, informació i consells sobre questions com reducció del cost elèctric,  aprofitant les tarifes més òptimes de connexió a la xarxa elèctrica i consum responsable (tarifa amb discriminació horaria, bono social, etc). També al voltant de sistemes d’autoconsum; instal·lació d’aigua sanitària amb sistemes solars; autocompostatge; compra intel·ligent de vehicles elèctrics i ecològics; subvencions per instal·lar mesures d’estalvi d’aigua i electricitat; aprofitament d’energies renovables; mobilitat sostenible o activitats d’educació ambiental. Jorge Rodríguez destacava que “el futur passa necessàriament per la sostenibilitat, per cuidar al màxim els recursos naturals, i per apostar per noves vies que permeten no esgotar allò que hem rebut, deixant per al futur un millor legat dels que ens hem trobat. Amb el Centre d’Economia Verda a més volem mostrar que aquesta aposta per la sostenibilitat pot fer-se de manera avantatjosa per a l’economia de les persones i empreses”, concloïa. 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís recorda que l’accés de l’Estació al Cementeri està pendent i pregunta per Ontinyent Participa 2020

Aquest dimecres s’ha celebrat una roda de premsa del grup municipal Compromís per Ontinyent per …