20/04/2024 - 7:38
Més

    Diputació aprova per la proposta de La Vall Ens Uneix per recolzar les polítiques municipals de rehabilitació urbana

    Altres notícies

    El Ple de la Diputació de València aprovava esta setmana per unanimitat la moció de La Vall ens Uneix per posar en marxa ajudes que faciliten als Ajuntaments instruments per fer polítiques de rehabilitació. El diputat de la formació comarcalista, Joan Sanchis, mostrava la seua satisfacció per un acord “amb el que aconseguim impulsar tres grans objectius: en primer lloc rehabilitar immobles, duent endavant una política de regeneració i renovació urbana; en segon lloc, dinamitzar l’economia dels nostres municipis pel volum de feina que es genera en el sector de la construcció i complementaris/auxiliars; i finalment, eliminar barreres arquitectòniques per dur endavant una política activa d’inclusió així com de lluita contra el canvi climàtic, ja que la millora de l’eficiència energètica de les vivendes i immobles redueix l’emissió de gasos d’efecte hivernacle”, manifestava.

    En l’acord aprovat en sessió plenària a la Diputació de València es determina que s’incremente el Fons de Cooperació Municipal per tal de transferir recursos econòmics a fi que els ajuntaments puguen dur endavant convocatòries d’ajudes per al foment de la rehabilitació d’immobles i vivendes per potenciar la regeneració i renovació urbana. També s’ha acordat que la Diputació de València podrà facilitar models de bases que estaran a disposició dels diferents municipis per a garantir que es puguen portar endavant aquest tipus de convocatòries, amb participació dels diferents sectors econòmics implicats en cada municipi.

    Joan Sanchis incidia en què “des de La Vall ens Uneix sempre hem dit que anàvem a treballar colze a colze amb els alcaldes i alcaldesses així com amb totes les associacions comarcals per aconseguir les inversions i millores que els nostres municipis necessiten. Esta moció la vam presentar després haver escoltat l’Associació de Promotors i Constructors de La Vall d’Albaida, i la seua aprovació, a més per unanimitat, ens confirma que estem treballant en la línia correcta, en la que anem a seguir per defensar els interessos dels nostres municipis i els seus habitants”, manifestava.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -