Diputació aprova per la proposta de La Vall Ens Uneix per recolzar les polítiques municipals de rehabilitació urbana

El Ple de la Diputació de València aprovava esta setmana per unanimitat la moció de La Vall ens Uneix per posar en marxa ajudes que faciliten als Ajuntaments instruments per fer polítiques de rehabilitació. El diputat de la formació comarcalista, Joan Sanchis, mostrava la seua satisfacció per un acord “amb el que aconseguim impulsar tres grans objectius: en primer lloc rehabilitar immobles, duent endavant una política de regeneració i renovació urbana; en segon lloc, dinamitzar l’economia dels nostres municipis pel volum de feina que es genera en el sector de la construcció i complementaris/auxiliars; i finalment, eliminar barreres arquitectòniques per dur endavant una política activa d’inclusió així com de lluita contra el canvi climàtic, ja que la millora de l’eficiència energètica de les vivendes i immobles redueix l’emissió de gasos d’efecte hivernacle”, manifestava.

En l’acord aprovat en sessió plenària a la Diputació de València es determina que s’incremente el Fons de Cooperació Municipal per tal de transferir recursos econòmics a fi que els ajuntaments puguen dur endavant convocatòries d’ajudes per al foment de la rehabilitació d’immobles i vivendes per potenciar la regeneració i renovació urbana. També s’ha acordat que la Diputació de València podrà facilitar models de bases que estaran a disposició dels diferents municipis per a garantir que es puguen portar endavant aquest tipus de convocatòries, amb participació dels diferents sectors econòmics implicats en cada municipi.

Joan Sanchis incidia en què “des de La Vall ens Uneix sempre hem dit que anàvem a treballar colze a colze amb els alcaldes i alcaldesses així com amb totes les associacions comarcals per aconseguir les inversions i millores que els nostres municipis necessiten. Esta moció la vam presentar després haver escoltat l’Associació de Promotors i Constructors de La Vall d’Albaida, i la seua aprovació, a més per unanimitat, ens confirma que estem treballant en la línia correcta, en la que anem a seguir per defensar els interessos dels nostres municipis i els seus habitants”, manifestava.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís recorda que l’accés de l’Estació al Cementeri està pendent i pregunta per Ontinyent Participa 2020

Aquest dimecres s’ha celebrat una roda de premsa del grup municipal Compromís per Ontinyent per …