Alumnes de 3 col·legis d’Ontinyent exposen a la V Fira Aèria de València

L’alumnat del col·legi Santa Maria, La Milagrosa i Sant Josep han exposat aquestos dies els drons que han construït a la V Fira Aèria de València, un projecte d’innovació educativa que proposa construir drons amb una finalitat social o mediambiental que resolga una situació de l’entorn més immediat dels estudiants. 

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, que ja va visitar a l’alumnat mentre construïen l’aparell, acudia a aquesta fira i destacava “el gran treball i esforç que han dut a terme tres grups d’estudiants dissenyant uns drons que potencien l’ús social de la tecnologia i que en un futur poden ser d’una utilitat per a la ciutat” explicava el regidor. 

En concret, alumnat del col·legi Santa Maria ha presentat un dron per a mesurar el CO2 en carrers amb gran densitat de trànsit i poder així regular-lo. En el cas del col·legi La Milagrosa han creat un dron per a portar medicaments al disseminat de la ciutat en cas de produir-se alguna emergència. Finalment, el col·legi Sant Josep ha creat un dron per realitzar tasques de vigilància al Pou Clar per tal de fer complir la normativa amb sensors per saber, entre altres qüestions, sobre aparcaments o temperatura.

A més, a la fira han exposat també els seus projectes altres 48 centres procedents de tota la província de València. La V Fira Aèria de València està organitzada per la Universitat de València, el Centre de Formació, Innovació i Recursos Educatius (CEFIRE), La Naves Centre d’Innovació i l’empresa El Caleidoscopio, amb la col·laboració de diferents consistoris de la Comunitat Valenciana a través de les seues regidories d’Educació, entre els quals es troba l’Ajuntament d’Ontinyent.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Es requereix als propietaris de 120 parcel·les i solars que les netegen

L’Ajuntament d’Ontinyent ha enviat requeriments a 90 persones propietàries d’un total de 120 parcel·les i …