L’Escola d’Estiu del Club Martínez Valls Bàsquet compleix 20 anys

0

El Club Martínez Valls Bàsquet ha obert ja el termini d’inscripció per a la qual serà la seua XX Escola d’Estiu, una celebració que coincideix amb el també XX aniversari de l’entitat esportiva. “El creixement dels primers anys del club va lligat a l’èxit que va tenir aquest campus esportiu, on es van concentrar un important nombre de participants que començaven a practicar bàsquet per primera vegada, i que hui en dia molts continuen fent-ho. Per això tenim una especial estima per aquest esdeveniment tan característic i representatiu de l’esperit del Club Martínez Valls Bàsquet” expliquen des de la Junta Directiva. 

Per això des del club volem fer d’aquesta una edició especial. Una de les novetats serà la d’un Minicampus previ a l’Escola d’Estiu. D’aquesta manera, el divendres 21 de juny començarà aquest Minicampus, que estarà obert a xiquetes i xiquets nascuts entre els anys 2008 i 2014, i s’estendrà fins al 28 de juny, en horari de 9:00 a 14:00 hores. A continuació, de l’1 al 12 de juliol, es durà a terme l’Escola d’Estiu. En aquesta ocasió hi hauran dos horaris: els nascuts entre 2008 i 2014 tindran un horari de 9:00 a 14:00 hores, mentre que l’horari per als nascuts de 2003 a 2007 serà de 10:00 a 13:30 i de 17:00 a 20:00 hores. Aquesta iniciativa tindrà lloc al CEIP Martínez Valls i al Poliesportiu Municipal. 

El director tècnic del club, Nicolás Sánchez, aclareix que per participar en l’Escola d’Estiu “no és necessari haver practicat bàsquet amb anterioritat, ja que les activitats no se centraran exclusivament en aquest esport, sinó que també podran gaudir d’altres esports, jocs, talles manuals o piscina”. Sánchez recordava també que l’èxit de l’Escola d’Estiu va avalar el passat abril el I Campus de Pasqua, “on van participar un total de 80 xiquetes i xiquets, dels quals més del 50% procedien de fora del club”.

Per a inscriure’s serà necessari completar un formulari online que es podrà trobar a les xarxes socials del club o demanar a través del correu electrònic escoladestiu20aniversari.mvalls@gmail.com. Hi haurà preus especials per aquells que vulguen participar tant en el Minicampus com en l’Escola d’Estiu, i descomptes per a les germanes i germans. 

Publicitat