28/03/2024 - 14:26
Més

    Mercedes Pastor recull en el seu programa ajudes estudiants empadronats a Ontinyent

    Altres notícies

    Cuidar als nostres estudiants i buscar acords que els beneficien i faciliten els seus plantes d’estudis“. Aquesta és la base de la proposta dels Populars de Mercedes Pastor que està inclosa en el programa de govern del PP per a Ontinyent.

    Tal com ha assenyalat la candidata a Alcadesa pel PP, Mercedes Pastor, “treballarem acords, amb institucions universitàries, beneficiosos per als estudiants empadronats a Ontinyent i establirem línies d’ajudes als estudiants universitaris empadronats a Ontinyent, ajudes destinades al transport i a la manutenció, basades en criteris d’excel·lència i renda, a més del nostre total suport als estudiants Erasmus”.

    Des de les files populars d’Ontinyent contemplen en programa “Eliminar el pagament del carnet de la biblioteca de l’Extensió Universitària, el cost de la qual és de 42€, import que es cobra als que no pertanyen a la Universitat de València“.

    Com ha assenyalat Mercedes Pastor, el programa del PP pel que respecta a Joventut “farà possible que qualsevol estudiant universitari empadronat a Ontinyent tinga dret a accedir a aquesta biblioteca i que a més no pague per entrar“.

    L’educació i la formació són claus per al futur dels nostres joves. Per aquest motiu els populars també han esmentat la “necessitat que Ontinyent dispose d’una vegada per sempre de la demanda Escola Oficial d’Idiomes amb seu pròpia, no dependent d’Alzira. No entenem, apunten des del PP, que aquesta demanda històrica que a més compta amb informes favorables de nombre d’usuaris del serbi, que a més és tan positiva parell la nostra joventut, seguisca frenada i no trobe local per a albergar la seu de l’Escola Oficial d’Idiomes“.

    La candidata dels populars , Mercedes Pastor, ha explicat també que “a través de la Fundació Universitària, proposarem la creació de la Beca Universitària destinada a estudiants de Ciències i Innovació i la creació d’un certamen per a emprenedors amb ajudes per a dur a terme els seus projectes“.

    El programa local del PP també recull la creació del Centre Jove, “un lloc on els joves de 14 i 18 anys es puguen reunir i passar temps, amb sales multimèdia, recreatius, bar, etc; Potenciar els programes de voluntariat per als més joves, educant en els valors de solidaritat, convivència i civisme“.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -