19/04/2024 - 2:30
Més

    El PP d’Ontinyent tria a l’empresari del tèxtil Rafa Soriano per encapçalar la seua llista a l’alcaldía

    Altres notícies

    El PP d’Ontinyent ja té candidat a l’alcaldia de la localitat. La cúpula del partit dirigit per Carlos Mazón ha anunciat oficialment a Rafa Soriano com a cap de llista en una de les places més complicades per als populars en les últimes legislatures. L’alcaldable és un empresari tèxtil de 52 anys sense experiència prèvia en el camp de la política que haurà de lluitar a contrarellotge per a guanyar visibilitat i atraure a l’electorat.

    Després que Mercedes Pastor -presidenta del PP d’Ontinyent- renunciara a repetir com a candidata amb vista al 28M, la direcció regional del PP es va llançar a buscar una cara nova fora del nucli de l’agrupació local. Encara que el regidor Paco Penadés es va posar a la disposició del partit i es va mostrar disposat a liderar la llista, però des del principi l’aparell autonòmic va descartar aquesta opció.

    Rafa Soriano està lligat per l’amistat al candidat del PP d’Alcoi, Fernando Pastor, un dels col·laboradors més fidels de Mazón. D’aquesta manera, el líder autonòmic s’assegura el control de la capital de la Vall d’Albaida de cara al futur.

    Exvicepresident de la comissió de control de Caixa Ontinyent

    Soriano dirigeix l’empresa Casabelladeco Creations amb seu en l’Avinguda Daniel Gil. És llicenciat en Ciències Econòmiques i entre 1992 i 1996 va ocupar la vicepresidència de la Comissió de Control de Caixa Ontinyent. La seua família va obrir el bar Sant Remo en el barri de Sant Rafel fa 54 anys.

    El PP va a intentar recuperar pes a Ontinyent en la pròxima cita amb les urnes després dels seus mals resultats de fa quatre anys, quan els populars van perdre un regidor i van quedar com una força residual de l’oposició davant de l’aclaparadora majoria absoluta obtinguda pel partit de Jorge Rodríguez.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -