Ana Pastor Gómez serà la pregonera de les Falles 2018 del barri de Sant Josep

Els Júniors de Sant Josep anuncien qui serà la persona encarregada aquestes Falles 2018 de pregonar la seua festa. Aquest any es tracta de Ana Pastor Gómez, persona molt vinculada a la parròquia, al col·legi i també al Júnior.

Ana va nàixer a Fontanars dels Alforins, on va passar la seua infància fins els anys 70 que es va traslladar a Ontinyent. El primer contacte amb la Parròquia Sant Josep va ser al col·legi on l’any 1977 va fer la seua primera substitució després d’haver estudiat a la Universitat de Magisteri especialitzant-se en Ciències Socials. Ja cap a l’any 1984 va entrar a formar part del claustre, primerament a la etapa d’infantil i més tard va passar a l’etapa de 1r i 2n de primària. Va estar vinculada a l’Equip Directiu primerament com a secretaria amb Sor Mª Luisa Esparza i anys després, a partir del curs 2005-2006 es va convertir en la Directora Pedagògica, càrrec que ha ostentat fins el curs passat.
Hem de destacar a més a més que és una persona molt activa a la Parròquia, on pertany a diferents grups parroquials. La podem trobar com a catequista de Primera Comunió, sòcia festera de Sant Josep, Ministre Extraordinari de la Comunió, acompanyant dels apòstols Diumenge de Rams, i també ha sigut membre del Consell Parroquial durant molts anys.

Ha participat activament de les falles, en qualsevol cosa que ha pogut ajudar al Júnior, estava ella per a fer-ho. Ha obert la porta del col·legi de bat a bat per a que el poble gaudira de l’ambient i del monument i ha acompanyat a molts fallers, alumnes del seu volgut col·legi o nebots que li han fet viure la festa a casa.
A l’igual que els Juniors de Sant Josep, la pregonera d’aquest any és una ferma defensora del treball en equip, sempre podrem veure-la dedicant temps a l’esport escolar i a l’escacs, inculcant la educació en valors , l’esportivitat, el compromís o el respecte en aquests àmbits. El medi ambient també li preocupa, i així li ho ha fet veure als seus alumnes.

Des dels Júniors de Sant Josep volem agrair a Ana que haja acceptat aquesta tasca en aquest any tant especial per al col·legi, en el seu any del 50 aniversari, i volem donar-li l’enhorabona per el seu nomenament i les gràcies per la seua llavor a la Parròquia. Tan mateix, volem convidar a tot el poble d’Ontinyent a assistir el pròxim 17 de febrer al nostre pati a gaudir del pregó que segur que ens emocionarà a tots.

Font: Juniors de Sant Josep

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Comença la venda del Meló d’Or als comerços locals

Aquesta setmana ha començat la venda del Meló d’Or d’Ontinyent als comerços locals de la …