24/04/2024 - 5:16
Més

  L’IES Pou Clar presenta les V Jornades per la Igualtat de Gènere

  Altres notícies

  Els objectius d’aquesta cinquena edició són múltiples. D’una banda, donar difusió d’aquest cicle. D’altra banda, apostem per fer difusió del cicle organitzador. D’altra banda, i en el context del marc de l’aprenentatge servei, la intenció és que l’alumnat tinga la possibilitat de posar en pràctica allò après durant la seua formació en un context real. Així mateix, el projecte busca sensibilitzar i conscienciar la societat en el seu conjunt sobre la necessitat de transformar la societat cap a una igualtat real, així com buscar alternatives per salvar els entrebancs masclistes.

  La característica més significativa de les jornades és que és el propi alumant qui executa i dinamitza les activitats proposades, a excepció de l’activitat de cloenda que consistirà en un Talk Show de Maria Juan. L’actriu, còmica i monologuista ontinyentina tractarà a l’espectacle “Senyores de la comedia” la temàtica de les dones en l’àmbit de l’humor. Aquest acte tindrà lloc el dijous 23 de febrer a les 19’30h al Centre Cultural Caixa Ontinyent.

  La resta d’activitats començaran dilluns dia 13 de febrer a l’IES Jaume I amb el taller “Bon tracte” destinat a l’alumnat de 2n de l’ESO que coordinaran les alumnes de 1r del Cicle de Promoció d’Igualtat de Gènere. Dimarts 14 de febrer la jornada tindrà lloc a l’IES Pou Clar amb el taller “Violència masclista no té edat” destinat a l’alumnat de 1r de Batxillerat, on les alumnes de 2n del Cicle de Promoció de Igualtat de Gènere treballaran la prevenció, sensibilització i concienciació de la violència masclista en l’adolescència.

  El dia 16 de febrer a les 18 hores en la seu de l’Associació Tyrius d’Ontinyent, tindrà lloc una taula redona per a tractar el tema “Dones en la festa” amb la participació de l’Associació FonèvoL, associació que defensa l’integració de la dona en els Festes de Moros i Cristians d’Alcoi, i integrants dels Valquíries, pioneres en les festes a Ontinyent. La taula redona estarà moderada per les alumnes de de 2n del Cicle de Promoció d’Igualtat de Gènere

  La taula redona “Dones en la festa” i el Talk Show de Maria Juan estan oberts públic i la seua entrada és lliure i gratuïta. Des de l’organització animem a la ciutadania en general a participar d’aquestes propostes.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -