21/06/2024 - 0:48
Més

  500 turistes de Burjassot visiten Ontinyent

  Altres notícies

  Els ajuntaments dels dos municipis col•laboren en marxa expedició turística de 8 autobusos a la capital de La Vall d’Albaida. Han visitat els llocs més representatius de la ciutat. Aquesta arribada de turistes impulsa el turisme a Ontinyent.

   

  Un grup de fins a 500 turistes procedents de Burjassot prenen hui dijous i demà divendres els carrers del casc històric d’Ontinyent, en participar d’una expedició turística per a jubilats organitzada per l’Ajuntament de Burjassot, comptant amb la col•laboració del d’Ontinyent. Els turistes, arribats en 8 autobusos, es reparteixen en grups de 60 persones per visitar espais com el Palau de La Vila, l’esglèsia de Santa Maria, els museus Tèxtil, dels Gegants i Cabets i el Fester, a més de poder adquirir productes típics a la sala de productes artesans de la Casa de Cultura, i acabar el recorregut dinant a un restaurant de la localitat.

  Els primers visitants arribaven hui acompanyats per l’alcalde de Burjassot, Rafael García, qui era rebut pel primer edil d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el regidor de Turisme, Joan Sanchis, qui explicava que l’objectiu d’esta activitat és “donar continuïtat a l’impuls que hem donat a les visites turístiques organitzades, que a l´últim any han pujat un 36%, i seguir treballant per donar a conèixer la nostra ciutat”.

  Joan Sanchis afegia que “volem que la gent vinga, se’n vaja contenta, i puga animar a altres persones a vindre i gaudir de tot el que pot oferir Ontinyent en matèria turística, un sector al que des del Govern d’Ontinyent hem treballat i seguirem treballant per impulsar com un motor més per diversificar i potenciar l’activitat econòmica a la ciutat”; concloïa el regidor.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -