29/05/2023 - 14:50
Més
  IniciDestacatEl ple de la Mancomunitat rebutja per unanimitat la planta de residus...

  El ple de la Mancomunitat rebutja per unanimitat la planta de residus animals

  El ple de la Mancomunitat ha tornat a rebutjar per unanimitat la planta de residus animals que es pretén construir en terme de la Pobla del Duc. Va ser este darrer ajuntament junt amb el d’Otos els que van presentar la moció confeccionada per la plataforma “Una comarca, una força” presentada en tots els ajuntament que demana a Medi Ambient que anul·le l’autorització concedida per l’anterior govern de la Generalitat malgrat els informes desfavorables dels tècnics dels dos municipis, com també la realització d’accions que visibilitzen el rebuig a la planta o la sensibilització social sobre les conseqüències de la planta per a la Vall d’Albaida.

  Un altre dels punts destacats del plenari va ser la designació dels representants de la Mancomunitat en el Consorci de les Comarques Centrals Valencianes. Així ho seran el propi president, Vicent Gomar, el conseller de Medi Ambient, Diego Ibáñez, la consellera d’Infraestructures, Transport i Comunicacions, Carolina Mengual, a més de l’alcalde del Palomar, Jordi Vila i el d’Albaida, Josep Antoni Albert. El president, Vicent Gomar, va agrair el consens en ambdós temes «perquè en tot allò que suposa la defensa dels interessos de la comarca, la unitat ens converteix en interlocutors més vàlids i més forts»

  TVDigitalOntinyent
  TVDigitalOntinyent
  Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent
  El més llegit