11/08/2022 - 15:53
IniciEducacióL’IEVA convoca l’11é Premi d’Investigació La Vall d’Albaida

L’IEVA convoca l’11é Premi d’Investigació La Vall d’Albaida

L’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida ha publicat les bases de l’11é Premi d’Investigació la Vall d’Albaida, una cita biennal que enguany compleix vint anys d’història des que se’n va convocar la primera l’any 1996. En aquell moment es convertí en el primer dels premis d’investigació convocats a la comarca, i es manté com l’únic que té la Vall d’Albaida com a àmbit d’estudi geogràfic o social sense limitacions de temàtiques a tractar.

Aquest premi és una beca d’investigació, de manera que es premia un projecte en procés d’elaboració, i no un treball acabat. Eixa és la raó de la seua convocatòria biennal, ja que el projecte s’ha de desenvolupar i finalitzar en dos anys. L’autor o autors guanyadors reben 1.000 euros quan es fa públic el premi, per tal de començar a treballar, i la resta fins els 3.000 euros totals es lliurarà a la finalització i entrega del treball acabat. segons les bases.

En aquesta edició, el termini per a presentar els projectes, que poden tractar qualsevol temàtica relacionada amb la Vall d’Albaida, acaba el dia 15 de novembre de 2016. La documentació requerida s’ha de fer arribar a la seu de l’IEVA, i el jurat farà saber la seua decisió abans que acabe l’any. Aquest jurat estarà format per representants de l’Ajuntament d’Ontinyent, Caixa Ontinyent i la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, en tant que patrons de la nostra institució, pel president de l’IEVA, i cinc membres de prestigi reconegut entre la comunitat científica.

En l’edició anterior, el projecte guanyador del premi fou ‘Els noms dels éssers naturals. Recerques etnobiològiques a la Vall d’Albaida’, de J. Daniel Durà, Toni Conca i Josep E. Oltra. Aquell projecte, ja desenvolupat, ha estat publicat per l’IEVA en el llibre del mateix títol de gran difusió i acceptació.

Les bases del concurs es poden consultar a la nostra web, i directament en l’enllaç http://ieva.info/wp-content/uploads/2016/04/BASESPREMI.pdf

TVDigitalOntinyent
TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents