30/05/2024 - 14:39
Més

  Presentació del llibre “Caixa Ontinyent: más que palabras, hechos”

  Altres notícies

  Aquest divendres, en la Fira del Llibre de València, tindrà lloc la presentació del llibre “Caixa Ontinyent: más que palabras, hechos” en el qual es realitza un repàs per la història de la caixa, descriu el model de l’entitat i les claus de la seua supervivència, destacant la fidelitat als principis fundacionals, l’adaptació a les circumstàncies històriques de cada moment i la projecció de futur.

  El llibre, editat per Vincle Editorial, està escrit pels economistes José Pla Barber, Cristina Villar García i Ana Botella, i s’emmarca en la col·lecció ‘Vincle Empreses’ dedicada a l’anàlisi i difusió de casos d’èxit, d’empreses sòlides amb implantació a la Comunitat Valenciana i que són referents en el seu sector.

  Serà presentat el divendres 22 d’abril (19:30 hores) en la Sala Museu 1 de la Fira del Llibre de València pel Conseller d’Hisenda i Model Econòmic de la Generalitat Valenciana, Vicent Soler, en un acte en el qual també intervindran el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, i un dels autors del llibre, José Pla, entre d’altres. Està prevista l’assistència de destacades personalitats de l’àmbit econòmic i financer.

  El llibre està prologat per José Manuel Pastor, Degà de la Facultat d’Economia de València, i per Joaquín Maudos, Catedràtic de Fonaments de l’Anàlisi Econòmic de la Universitat de València, Director adjunt de l’Institut Valencià d’Investigacions Econòmiques (IVIE) i col·laborador del Col·legi Universitari d’Estudis Financers (CUNEF).

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -