11/08/2022 - 16:32
IniciEconomiaPresentació del llibre “Caixa Ontinyent: más que palabras, hechos”

Presentació del llibre “Caixa Ontinyent: más que palabras, hechos”

Aquest divendres, en la Fira del Llibre de València, tindrà lloc la presentació del llibre “Caixa Ontinyent: más que palabras, hechos” en el qual es realitza un repàs per la història de la caixa, descriu el model de l’entitat i les claus de la seua supervivència, destacant la fidelitat als principis fundacionals, l’adaptació a les circumstàncies històriques de cada moment i la projecció de futur.

El llibre, editat per Vincle Editorial, està escrit pels economistes José Pla Barber, Cristina Villar García i Ana Botella, i s’emmarca en la col·lecció ‘Vincle Empreses’ dedicada a l’anàlisi i difusió de casos d’èxit, d’empreses sòlides amb implantació a la Comunitat Valenciana i que són referents en el seu sector.

Serà presentat el divendres 22 d’abril (19:30 hores) en la Sala Museu 1 de la Fira del Llibre de València pel Conseller d’Hisenda i Model Econòmic de la Generalitat Valenciana, Vicent Soler, en un acte en el qual també intervindran el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, i un dels autors del llibre, José Pla, entre d’altres. Està prevista l’assistència de destacades personalitats de l’àmbit econòmic i financer.

El llibre està prologat per José Manuel Pastor, Degà de la Facultat d’Economia de València, i per Joaquín Maudos, Catedràtic de Fonaments de l’Anàlisi Econòmic de la Universitat de València, Director adjunt de l’Institut Valencià d’Investigacions Econòmiques (IVIE) i col·laborador del Col·legi Universitari d’Estudis Financers (CUNEF).

TVDigitalOntinyent
TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents