Pep Botifarra: “Jorge Rodríguez és una bona persona i el recolze on faça falta”

“Jorge Rodríguez és una bona persona i el recolze on faça falta, i no em desdic”. Així ho manifestava el conegut cantaor xativí Pep Botifarra, en l’acte de campanya de La Vall Ens Uneix que omplia aquest dijous la Plaça de la Concepció d’Ontinyent de públic i emocions. Un acte dedicat a parlar de les festes i tradicions, on a més de Jorge Rodríguez i Pep Botifarra intervenien la regidora Sayo Gandia, i l’expresident de la Societat de Festers, Jose Rafael Sanchis, tots dos membres de la llista de La Vall Ens Uneix.

Al llarg de l’acte es repassaven les accions empreses pel Govern d’Ontinyent liderat per Jorge Rodríguez per posar en valor les festes i tradicions locals, entre elles les gestions per a aconseguir la declaració de BIC (Be d’Interés Cultural) de les Ambaixades de Moros i Cristians, la Baixada del Crist, i el Cant dels Angelets de les Festes de la Purísima, així com la continuïtat que es vol donar al treball per a aconseguir la declaració dels Moros i Cristians com a Festa d’Interès Turístic Internacional.

Però sobretot va estar un acte marcat per les cançons de Pep Botifarra, que servien com a connexió entre les diverses intervencions i que eren rebudes entre continus somriures i aplaudiments per part dels presents. El “cantaor” va rebre nombroses mostres d’afecte i també les va donar, deixant especialment clara la seua estima per Jorge Rodríguez com a persona i com a polític: “Jo sé que ho ha fet bé tots estos anys, i la persona que ho ha fet bé, que torne a repetir, ni mes ni menys, i no em desdic”, manifestava.

L’alcalde també tenia paraules d’agraïment cap a Botifarra i també per al públic “per l’estima i calor que ens esteu transmetent en tots els actes”, i exposava als i les presents que “hi ha una dita que és que qui estiga bé que no es menege, i per això us demanem l’oportunitat de gestionar els més de 30 milions d’euros en inversions que hem aconseguit en esta legislatura”. Jorge Rodríguez incidia en què “volem seguir treballant per donar a la ciutat tot allò que es mereix de la mà d’un partit, La Vall Ens Uneix, que combina la garantia que dona l’experiència amb gent més jove i que entra amb força a la política, un partit que en definitiva és el que més s’assembla a Ontinyent”, concloïa. Després d’una última interpretació del tema “Malaguenya de Barxeta” a petició del públic, Jorge Rodríguez, Pep Botifarra i els i les membres de la llista de La Vall ens Uneix acomiadaven l’acte entre aplaudiments i abraçades per part dels presents.

La Vall Ens Uneix tancarà la campanya amb un sopar de germanor al CEIP Bonavista 

La Vall Ens Uneix ha anunciat que el seu acte de cloenda de campanya tindrà lloc aquest divendres a partir de les 21:00 hores al CEIP Bonavista, on tindrà lloc un posterior sopar de germanor a partir de les 21:30 hores. Per al sopar caldrà retira tiquets al preu de 5 euros aquest dijous de 19:00 a 20:00 hores, i divendres a la seu de La Vall Ens Uneix fins a les 12:00 hores. El sopar donarà pas a una festa de fin de campanya en l’Almassera. 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Ple de la Diputació de València mostra el seu suport unànime al Clúster del Sector Textil Sanitari amb epicentre a Ontinyent

El Ple de la Diputació de València ha mostrat en la seua sessió d’aquest dimarts …