19/03/2024 - 11:37

246 duatletes i més de 100 voluntaris fan possible el IX Duatló Ciutat d’Ontinyent

El passat diumenge, 10 de març, el Poliesportiu municipal de la ciutat va acollir la novena edició del Duatló Ciutat d’Ontinyent. La prova, que tornava després de dos anys a la capital de la Vall d’Albaida va comptar amb la participació de 264 duatletes, qui van participar en les distintes modalitats que oferia aquesta prova.

Enguany, el Club Triatló Ontinyent va apostar per organitzar una prova de caràcter popular per combatre la dificultat que suposa el fet de combinar dos esports com el ciclisme i l’atletisme. D’una banda, la prova distancia Sprint va consistir en un circuit conformat de 5 kilòmetres de carrera a peu pels carrers del barri del Llombo, 20 kilòmetres de ciclisme en direcció a Fontanars dels Alforins i, novament, 2’5 kilòmetres de carrera a peu per les proximitats del poliesportiu. D’altra banda, la modalitat Supersprint retallava les distàncies amb 2’5 kilòmetres de carrera a peu, 10 de ciclisme i, per últim, 1’5 kilòmetres de carrera a peu. A més, per fer més atractiu aquest IX Duatló Ciutat d’Ontinyent, ambdues proves podien realitzar-se per parelles, on un membre va estar el responsable dels segments de carrera a peu i l’altre del segment ciclista.

Respecte del resultat de la prova, un gran nombre d’atletes i ciclistes locals van aconseguir pujar al pòdium, destacant la primera posició de la classificació Local Distància Sprint Masculina per part del duatleta Vicent Gandia, del Club Stadio Alicante, la segona posició de Quique Campos, del Club Triatló Ontinyent i el bronze de Sergio Cambra. Pel que fa a la classificació Local Distància Sprint Femenina, la primera possició va ser per a Pilar Coll, del Club Triatló Ontinyent. Inma Moran va pujar al segon graó del podi, sent la tercera classificada Ana Sanz.

Ontinyent amplia els espais verds fins arribar als 146 amb una superfície de 635.000 m2

L’Ajuntament trau a licitació el nou plec de manteniment de parcs i jardins que donarà cobertura a les noves necessitats en esta matèria