19/03/2024 - 9:06

Nico Azorín setè al campionat d’Espanya en Pista Coberta

El passat cap de setmana va tindre dos Campionats d’Espanya amb participació d’atletes del CAVA-Stocklogistic. A València es va disputar el Campionat d’Espanya sub18 en pista coberta, en el que Nico Azorín va aconseguir un magnífic resultat en acabar setè als 3000 llisos amb una nova millor marca personal en la distància de 8’46”96. Nico va participar a la final B del campionat per l’elevat número de participants, el que va impedir que lluitara per millors llocs, ja que s’ordenaven els resultats finals pels temps fets en les dos finals. Així, l’ontinyentí va guanyar la final B i en ajuntar els resultats de la final A obtenia el setè lloc i, per tant, plaça de finalista. Tanca així un hivern que es pot qualificar d’excel·lent on s’ha proclamat campió autonòmic de cross, desè d’Espanya en cross i setè en pista coberta als 3000.

A més, Inma Llorca va participar al Campionat d’Espanya de cross sub20 que es va disputar a Cáceres. Inma havia estat seleccionada per participar amb la selecció valenciana i va fer un bon campionat en acabar en el lloc 71. Tanca amb aquest lloc la categoria sub20 en cross, perquè la temporada que ve passarà a la categoria sub23, i ara es centrarà en les proves en pista. Llorca ha fet també una bona temporada de cross, amb diversos pòdiums a les proves del circuit autonòmic i tres participacions als Campionats d’Espanya de cross: per clubs, universitari i individual.

Ontinyent amplia els espais verds fins arribar als 146 amb una superfície de 635.000 m2

L’Ajuntament trau a licitació el nou plec de manteniment de parcs i jardins que donarà cobertura a les noves necessitats en esta matèria