La primera Escape-Room de la Vall d’Albaida s’instal·la al Teler

Al Centre Comercial El Teler s’ubica la primera Escape-Room d’Ontinyent, que a més a més és possiblement la primera del món realitzada íntegrament amb materials reciclats.

Alfred Montés, creador de la escape-room assenyala que “Aquesta sala és possiblement la primera realitzada íntegrament amb materials reciclats. He utilitzat fusta de palets, així com altres elements per crear-la i dissenyar-la, d’ahi el nom WoodEscape“.

Les sales d’escape, és una activitat d’oci, on els jugadors deuran de poder eixir de la sala amb un temps màxim d’entre 45 i 60 minuts, resolguen una sèrie de proves i pistes que es troben dins de la mateixa sala. En aquest cas, les principals sales d’aquest tipus es troben instal·lades a les grans capitals com València, Madrid, o Barcelona, i ara també a la ciutat d’Ontinyent, la primera sala d’escape instal·lada a la comarca de la Vall d’Albaida.

Aquesta WoodEscape agafa el disseny d’una casa de fusta, la qual disposa de dues sales de joc, amb dues històries diferents: El Col·leccionista i El Boig de la Balarma. La primera d’elles consta de tres objectius: eixir, descobrir qui és l’assassí i qui és la següent víctima. La segon sala és una cabanya encantada en el bosc, on cal descobrir el motiu de l’encanteri per poder revertir-lo. Les dues sales de joc, tenen un temps màxim de resolució de 60 minuts. Passat aquest temps, hauràs perdut si no has aconseguit eixir.

A la inauguració celebrada ahir dimecres, va comptar també amb el regidor de Promoció Econòmica d’Ontinyent Pablo Úbeda, qui assenyalava que “aquesta proposta és una aposta rellevant en este tipus de producte que solament es pot trobar en capitals, i que a més es tracta d’un element més d’atracció de turistes en aquest tipus d’activitats” i qualificava d’intrigant la visita, ja que “hi ha dues històries molt diferents on cal tindre prou destresa per poder finalitzar el joc”.

Aquest joc es contracta per reserva prèvia, mitjançant la web www.woodescape.com, o també per telèfon mòbil telefonant al 610 74 12 99. La contractació és per sala i el preu varia depenen si és entre setmana o cap de setmana, 32 € i 44 € respectivament per a 4 persones.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Comerç In presenta la setmana exprés de rebaixes en prop de 30 establiments

L’associació de comerciants Comerç In d’Ontinyent ha previst una setmana exprés amb rebaixes de fins …