29/03/2024 - 6:17
Més

    Reflexions d’Esquerra Unida davant la dimissió de Filiberto Tortosa

    Altres notícies

    Davant la dimissió i espantada política de Filiberto Tortosa com a President de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, des de EU volem manifestar que aquest és un esdeveniment més de la manca de responsabilitat mostrada del fins fa uns dies President de la Mancomunitat .

    Novament el PP deixa els ciutadans de la nostra comarca en l’abandó , ja que aquesta decisió amaga els interessos individuals i l’afany de poder de    l’ ex- president , el qual novament ha amagat el cap baix de l’ala davant la seua pèssima gestió davant el problema dels residus a la nostra Comarca, passant-li textualment la problemàtica a un altre i desentenent-se de les seues funcions. Filiberto Tortosa fuig del problema incapaç de donar a aquest una solució .

    Altres forces polítiques han mostrat la seua decepció davant l’actuació de l’ ex- president , EU vol manifestat que sols pot estar decebut aquell que va donar l’oportunitat a Filiberto i al PP de posar-se al front de l’entitat comarcal, nosaltres fórem l’única força política que no el va recolzar per tant no ens sentim decebuts, a més a més, aquest fet era la crònica d’una mort anunciada.

    Solament lamentem que s’ha perdut l’oportunitat en el darrer any de donar solució al problema dels residus d’una manera seriosa, i això ho pagaran els nostres ciutadans amb l’augment del rebut de la recollida del fem si se’ns imposa la gestió del Consorci. Creiem que cal possibilitar un enteniment polític a nivell comarcal per tal d’eixir del forat en el que ens ha clavat l’ ex- president de la Mancomunitat Filiberto Tortosa.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -