12/04/2024 - 13:38
Més

  Rebeca Torró s’incorpora a la nova Executiva Provincial Socialista

  Altres notícies

  La portaveu del Grup Municipal Socialista i Coordinadora de l’Àrea Municipal de Territori a l’Ajuntament d’Ontinyent, Rebeca Torró, formarà part de la nova Executiva Provincial del PSPV-PSOE que es va constituir el passat cap de setmana al II Congrés Provincial del partit, al qual va ser elegit José Luis Ábalos com a nou Secretari General Provincial.

  Ábalos, que és actualment Diputat Nacional a Madrid, va ser elegit per donar relleu a Carmen Martínez. La Comissió Executiva Provincial de València proposada pel nou Secretari General, a la qual s’inclou Rebeca Torró, va comptar amb el recolzament del 97’4% dels delegats.

  Des de l’agrupació local socialista s’ha rebut amb satisfacció la noticia d’aquest “nou reconeixement al treball que s’està duent a terme per part de l’equip de Jorge Rodríguez a Ontinyent”, donant a una persona de la seua màxima confiança, Rebeca Torró, un càrrec a la Vicesecretaría de Política Institucional. Torró serà adjunta del Vicesecretari d’aquesta àrea, que serà l’Alcalde de Chella, Pablo Seguí, sent aquesta una de les vicesecretaríes més importants per al funcionament intern del partit.

  Cal recordar que Jorge Rodríguez ja va estar designat recentment com a nou Secretari d’Indústria a l’Executiva Nacional del PSPV-PSOE que encapçala Ximo Puig, pel que amb el nomenament de Torró, i la imminent constitució de l’Executiva Comarcal amb el primer edil ontinyentí al front i la seua número dos a l’àrea de Política Municipal, “el pes dels socialistes d’Ontinyent a la comarca i a tot el territori augmenta exponencialment”, el que des de l’agrupació local es considera “un reflex de que les coses s’estan fent bé”, i que la nova forma de treballar que està aplicant-se a Ontinyent per part de Jorge Rodríguez i el seu equip “pot ser també efectiva en altres instàncies més enllà de la ciutat”, destaquen des del partit.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -