Ontinyent repara la senda al Pou Clar

El Govern d’Ontinyent, a través de la Regidoria de Medi Ambient que coordina l’edil Fran Quesada, ha procedit a realitzar les tasques de reparació i millora d’un tram de la Senda de l’Alba, una via de titularitat pública que suposa l’accés tradicional al Paratge Natural Municipal del Pou Clar.

Un tram de la senda de l’Alba s’havia vist afectada per una solsida del terreny

Tal com explica Quesada, degut a les pluges, es van ocasionar filtracions que van acabar produint una important solsida al subsol del camí, “i tenint en compte la gran afluència de gent que passa per aquest camí, i a que forma part de l’entorn del Paratge Natural Municipal del Pou Clar, la intervenció era necessària”, apunta el regidor. D’aquesta manera, des de la Regidoria es va plantejar l’actuació al Consell Local de Medi Ambient, que va coincidir amb la necessitat de dur a terme una intervenció que ha estat pressupostada en més de 3.000 euros, i que ha consistit en la realització d’un mur de contenció, la reparació del tram del camí afectat i la creació d’una canalització que evitarà futurs danys en períodes de pluges intenses.

El Regidor de Medi Ambient recordava que amb la present actuació es dona continuïtat a altres actuacions dutes a terme pel Govern d’Ontinyent al Paratge Natural de Pou Clar, com la posada en marxa del programa “Estiu amb tú” pel qual la Policia Local realitza una vigilància real dos vegades pel matí i dos per la vesprada “vetllant així per la pacífica convivència dels usuaris de les zones verdes i paratges d’Ontinyent, als quals s’ha demanat la seua col·laboració per conservar estos llocs”, apunta el regidor.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Vall d’Albaida aposta pel cicloturisme com a atractiu turístic vertebrador de la comarca

La Mancomunitat de municipis de la Vall d’Albaida acaba d’incloure entre els projectes a sufragar …