Ciutadans Ontinyent proposarà la creació d’una regidoria del disseminat

Ciutadans Ontinyent proposarà la creació d’una regidoria del disseminat  “per a vetlar per la seguretat i assessorar els propietaris de les més de 6000 habitatges perquè puguen regularitzar les seues casetes”. Així es recull en les mesures que el partit ha preparat en el seu programa electoral.

El grup municipal s’ha mostrat des de fa temps molt preocupat per la situació d’inseguretat que pateixen els veïns del disseminat. Ja va presentar una moció al ple instant a la creació d’una aplicació perquè fora més fàcil denunciar qualsevol tipus d’infracció però ara fa un pas més proposant la creació d’una nova regidoria.

A més, l’aprovació de la nova LOTUP obri la porta perquè els propietaris puguen regularitzar les seues casetes. Això ha de ser una prioritat. Hem d’informar dels terminis i de les possibilitats els veïns perquè no deixen escapar la possibilitat de regularitzar els seus habitatges.

Una altra de les mesures presentades serà la recuperació del carrer Major. Des de Ciutadans Ontinyent creiem que la conversió en zona de vianants dels carrers Gomis i Mayans van ser un error i que és hora de reparar-lo. El carrer ha anat morint a poc a poc i els polítics només s’han dedicat a observar aqueixa mort per no voler reconéixer el seu error. Però ja és hora d’assumir-ho. Intentem ressuscitar el carrer. Per a això proposem obrir el carrer al trànsit perquè torne a ser el que un dia va ser a la nostra ciutat.

La tercera de les nostres mesures serà l’eliminació del pagament de la zona blava. Ara tenim l’oportunitat perquè el contracte es troba en una pròrroga mentre es redacta el nou plec de condicions. Ja aconseguirem, a través d’una moció, que en el plec els vehicles elèctrics no pagaren zona blava. Ara ens plantegem que siga gratuïta, com ja passa en ciutats veïnes com Alcoi.

Si això no fora possible volem lligar el recaptat a la millora del nostre transport públic. Creiem que Ontinyent es mereix un millor transport públic i hem treballat en aquest aspecte des de la nostra delegació de Transport de l’ajuntament. Per això, pensem que el recaptat per la zona blava ha de reinvertir-se a millorar el nostre servei perquè arribe a tots els ciutadans i connecte els punts necessaris de la ciutat.

Aquestes són algunes de les propostes que Ciutadans presentarà als ontinyentins. Són part d’un programa electoral pensat per i per a la gent. Perquè creiem en la política útil. En la política que arriba directament al ciutadà. Per això pensem que és l’hora que tinguem responsabilitats de govern a la nostra ciutat per a poder posar en marxa aquestes i altres mesures que col·laboraran a fer la vida més fàcil dels ciutadans d’Ontinyent.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent celebra que es pose en marxa la compra de dos busos sostenibles com demanava la coalició

Aquest dilluns, el grup municipal Compromís per Ontinyent ha valorat positivament l’anunci sobre l’inici del …