13/05/2024 - 19:39
Més

    Ciutadans Ontinyent proposarà la creació d’una regidoria del disseminat

    Altres notícies

    Ciutadans Ontinyent proposarà la creació d’una regidoria del disseminat  “per a vetlar per la seguretat i assessorar els propietaris de les més de 6000 habitatges perquè puguen regularitzar les seues casetes”. Així es recull en les mesures que el partit ha preparat en el seu programa electoral.

    El grup municipal s’ha mostrat des de fa temps molt preocupat per la situació d’inseguretat que pateixen els veïns del disseminat. Ja va presentar una moció al ple instant a la creació d’una aplicació perquè fora més fàcil denunciar qualsevol tipus d’infracció però ara fa un pas més proposant la creació d’una nova regidoria.

    A més, l’aprovació de la nova LOTUP obri la porta perquè els propietaris puguen regularitzar les seues casetes. Això ha de ser una prioritat. Hem d’informar dels terminis i de les possibilitats els veïns perquè no deixen escapar la possibilitat de regularitzar els seus habitatges.

    Una altra de les mesures presentades serà la recuperació del carrer Major. Des de Ciutadans Ontinyent creiem que la conversió en zona de vianants dels carrers Gomis i Mayans van ser un error i que és hora de reparar-lo. El carrer ha anat morint a poc a poc i els polítics només s’han dedicat a observar aqueixa mort per no voler reconéixer el seu error. Però ja és hora d’assumir-ho. Intentem ressuscitar el carrer. Per a això proposem obrir el carrer al trànsit perquè torne a ser el que un dia va ser a la nostra ciutat.

    La tercera de les nostres mesures serà l’eliminació del pagament de la zona blava. Ara tenim l’oportunitat perquè el contracte es troba en una pròrroga mentre es redacta el nou plec de condicions. Ja aconseguirem, a través d’una moció, que en el plec els vehicles elèctrics no pagaren zona blava. Ara ens plantegem que siga gratuïta, com ja passa en ciutats veïnes com Alcoi.

    Si això no fora possible volem lligar el recaptat a la millora del nostre transport públic. Creiem que Ontinyent es mereix un millor transport públic i hem treballat en aquest aspecte des de la nostra delegació de Transport de l’ajuntament. Per això, pensem que el recaptat per la zona blava ha de reinvertir-se a millorar el nostre servei perquè arribe a tots els ciutadans i connecte els punts necessaris de la ciutat.

    Aquestes són algunes de les propostes que Ciutadans presentarà als ontinyentins. Són part d’un programa electoral pensat per i per a la gent. Perquè creiem en la política útil. En la política que arriba directament al ciutadà. Per això pensem que és l’hora que tinguem responsabilitats de govern a la nostra ciutat per a poder posar en marxa aquestes i altres mesures que col·laboraran a fer la vida més fàcil dels ciutadans d’Ontinyent.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La veu de les dones tèxtils s’amplia: Agullent i Bocairent se sumen a l’estudi històric

    El projecte 'Dones i Fàbriques' s'amplia a Agullent i Bocairent. Descobreix les històries no contades de les dones de la indústria tèxtil de la Vall d’Albaida i com han modelat la nostra història.
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -