19/04/2024 - 20:46
Més

    Rebeca Torró: “la marginació de la Generalitat cap a Ontinyent només cessarà traient al PP del Govern”

    Altres notícies

    “La marginació de la Generalitat cap a Ontinyent només cessarà traient al PP del Govern Autonòmic”. Així ho expressava aquest matí en roda de premsa la portaveu del grup municipal socialista a la ciutat, Rebeca Torró, en confirmar que els pressupostos del Consell per a 2014, un any més, tornaran a deixar fora reivindicacions com el Nou Hospital, la reforma de l’actual a les urgències, l’aulari d’infantil del Col·legi Bonavista, la rodona d’accés per Torrefiel, la reforma de l’Institut de l’Estació, la Construcció de Escola Oficial d’Idiomes i el Conservatori de Música, o el compliment de l’acord de la linia Xàtiva-Alcoi.

    Totes estes obres eren reclamades mitjançant esmenes des del grup socialista a Les Corts per a que foren incloses als pressupostos d’enguany: “no són luxes, sinó inversions històriques i necessàries, i com tots els anys ens les han rebutjat totes i cada una. Esta marginació no la podem permetre més, hem de traure el PP del Govern perquè només així eixirem d’aquest abandó”, destacava.

    La portaveu socialista lamentava que, tot i haver votat recentment en favor d’una moció dels socialistes respecte al deute històric de la Generalitat cap a Ontinyent el PP de Filiberto Tortosa no reivindique allò que la ciutadania necessita. “No sabem si van votar a favor per a quedar bé, però ja els vam dir que la seua feina era anar a parlar amb els seus companys i exigir-los allò que ens pertoca per dret i no ho han fet, igual que quan estaven al Govern Municipal no van ser capaç de reivindicar que els d’Ontinyent també som ciutadans com els de Valencia o Xàtiva, que no som ciutadans de segona”, recorda.

    Rebeca Torró afegia finalment que, en definitiva, “està ben clar que el problema és el Partit Popular. Mentre ells governen (o millor dit, desgovernen) esta Comunitat, saquejada i destruïda amb la corrupció com a pilar fonamental, l’abandó i la marginació continuaran cap a Ontinyent. Per això, en 2015 els ontinyentins i ontinyentines devem dir prou a la corrupció i al saqueig dels qui encara habiten el Palau de la Generalitat. Els socialistes serem incansables en la reivindicació de totes estes inversions que, insistim, no son cap luxe, és el que ens pertoca per dret”, concloïa.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -