26/04/2024 - 22:11
Més

    Predomini de la unanimitat als punts de gestió del ple d’Ontinyent

    Altres notícies

    El ple municipal d’Ontinyent aprovava per unanimitat o sense vots en contra la majoria dels punts de la seua sessió d’aquest dijous. Entre els punts més destacats pel que fa a la gestió municipal, van estar dues modificacions puntuals del Pla General d’Ordenació Urbana; la plurianualitat de diversos projectes municipals; l’informe del Compte General de l’exercici 2020 o el model de sol·licitud i criteris reguladors de la concesió directa d’ajudes per a facilitar una solució habitacional en cas de necesitat social.

    A més a més, es va acordar de manera unànime que la nova placeta creada al barri de Sant Rafel després de les obres del carrer Pare Fullana, que durà el nom d’Amparo López Boluda. Al ple van assistir com a públic representants de l’Associació Veinal del Barri de Sant Rafel, qui havia plantejat esta denominació al Govern Municipal, i també familiars d’Amparo López, qui van agraïr a la corporació l’acord plenari per posar el seu nom a aquest espai.

     

     

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Natàlia Enguix: “Els 3’2 milions d’euros de la Diputació ja confirmats per a Ontinyent són només el principi”

    La vicepresidenta 1ª de la corporació valenciana protagonitza la rimera jornada del nou cicle de “dissabtes a la seu” d’Ens Uneix, que reunia dissabte regidors, regidores i militants d’Ontinyent i diferents municipis de La Vall d’Albaida i el Comptat
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -