29/03/2024 - 7:46
Més

    El PP d’Ontinyent espera que la pressió social dels Consells frene el despropòsit de conselleria en tancar Medicina Interna de l’Hospital i els centres de salut

    Altres notícies

    La portaveu del grup municipal del Partit Popular, Mercedes Pastor, assistirà aquesta vesprada a la reunió extraordinària i urgent dels consells Veïnal i d’Inclusió Social Municipal en el qual es tractarà el tema que els populars van denunciar la setmana passada; la decisió de la conselleria de Sanitat de tancar la planta de Mediina Interna de l’Hospital a partir de l’1 de Juliol i els centres de salut del barranquet i Sant Rafael, deixant obert únicament el de Mesta durant època estival.

    En declaracions de Mercedes Pastor, els populars afirmen que “la decisió de Conselleria Sanitat provocarà un major caos i desastre sanitari a Ontinyent. És urgent actuar davant el que és una amenaça en majúscules a l’atenció sanitària a Ontinyent. Esperem que la pressió de tots obtinga algun resultat encoratjador que evite aquest abandó, com el que encara pateixen els malalts de diàlisis després de la retallada del servei que van patir i que ha sigut irreversible i per al qual cap gestió municipal va resultar positiva”.

    El PP insisteix que serà molt important la força i l’empenyiment social que fem perquè, el vulguen reconéixer o no, des del punt de vista polític Ontinyent està sent perjudicada a l’ésser l’escenari de la batussa entre el PSOE de la Conselleria de Sanitat, i la Vall ens Uneix, (abans PSOE), que presideix en absoluta l’ajuntament. D’ací, entrevistes ajornades i creus de cartes sense resultat cap. Com expliquen des del PP, no podem tindre un problema urgent com aquest i no tindre via directa amb la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Això és molt lamentable i poc positiu per a Ontinyent.

    Els populars denuncien que a l’hospital d’Ontinyent existeix un dèficit preocupant de mèdics internistes, cardiòlegs, neuròlegs i digestius que afecta també el funcionament de les consultes externes i les llistes d’espera, amb fins a 9 mesos per a una cita de ressò-cardiograma, entre 6 i 9 mesos per a una colonoscòpia i un període d’entre 9 i 12 mesos per a atendre les consultes externes de rehabilitació, traumatologia i cardiologia.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -