29/03/2024 - 1:26
Més

    Patxi López acompanyava en el seu acte dels 100 anys d’història a la Societat Obrera de Quatretonda

    Altres notícies

    Fa 100 anys, en 1918, es constitueix la Societat Obrera de Quatretonda, el partit socialista ja duia quasi 40 anys de funcionament, ahir, Quatretonda va estar de celebració, i ho va fer acompanyat per la presència del secretari federal socialista, Patxi López. La trobada va estar, marcada per l’alegria i la celebració del nou govern estatal d’esquerres presidit pel Secretari General Socialista Pedro Sánchez.

    “El socialisme és i ha de ser compatible amb la democràcia, llibertat, justícia i igualtat. Paraules que ens han d’acompanyar sempre” i que ha pronunciat David Mahiques, Secretari General de Quatretonda en un acte de celebració que començava amb un esmorzar popular al que també assistien alcaldes d’altres poblacions de la Vall d’Albaida i la Safor, així com el president provincial del PSPV-PSOE de València, Vicent Mascarell.

    A la xarrada coloqui celebrada amb posterioritat intervenia Antonio Esquinas, Secretari General de la Vall d’Albaida, qui feia l’aproximació de Portugalete a Quatretonda posant com a nexe d’unió eixos trets identitaris socialistes. “La socialista és la nostra identitat, i en ella ens reconeixem. Des de fa 100 anys els obrers de Quatretonda es van trobar en eixa identitat, es van reconèixer i van posar en valor els seus trets.” Esquinas ha donat l’enhorabona a eixe treball que manté a Quatretonda viva. “Hui, qui ens ho anava a dir quan començàvem a organitzar este acte, ens trobem en esta població amb Patxi López, mentre a Espanya comptem amb un govern socialista”.

    Esquinas va remarcar la figura de López, amb qui compartixen valors i principis, va remarcar que és la mateixa lluita la que uneix a Patxi López i als socialistes de la comarca, la lluita pels drets socials, la igualtat i la democràcia.

    De Portugalete a Quatretonda, repetia Patxi López les paraules de Esquinas, “me he sentido en mi casa porque sé que estoy en mi casa. Ser socialista no es solo tener carnet del PSOE, es sufrir con el dolor ajeno, no soportar la injusticia se dé donde se dé, ser socialista es un compromiso. Cuando compartimos eso, somos una familia.”

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -