Un comunicat de l’Ontinyent CF afirma que ha hagut frau en la gestió del club

0

El passat dissabte el club va celebrar una assemblea després de la renúncia per part de l’empresa de Rodney Maeker i la seua empresa Elite Sports 17 S.L. Arrel d’ahi, avui han emés un comunicat que reproduïm integrament:

Elite Sports 17 S.L. vol actualitzar informació:

La nostra recerca ens porta a l’opinió que hem sigut clarament mal representats i enganyats pels nostres assessors legals. Aquests assessors legals, en una violació greu de la nostra confiança i en un clar conflicte d’interessos representen ara al club en lloc de Elite Sports S.L. Aquests mateixos assessors legals van estar representats en l’última Assemblea de l’Ontinyent CF celebrada el 9 de Juny del 2018, assessorant i tergiversant informació en nom del club, com el del suposat compte bancari fraudulenta i paral·lela, que diuen no saber gens d’ella. La pregunta és senzilla, Qui va facilitar el numere d’aquest compte a organismes oficials com l’Excm. Ajuntament d’Ontinyent, la FFCV o la Tesoreria de la Seguretat Social, ja que els únics que podrien fer-ho són els membres de l’actual junta directiva?

Estem segurs que una vegada que la gent tinga accés a l’acord signat entre Elite Deportes 17 S.L i Ontinyent CF per a la transformació en SAD, que posarem a la disposició de les persones interessades i dels mitjans de comunicació, van a comprendre la naturalesa d’aquesta traïció duta a terme per certes persones i els nostres assessors, que fa més de 12 mesos que presumptament van començar a traçar un pla per a obtenir beneficis econòmics personals.

Volem fer constar que hem descobert activitats fraudulentes en l’Ontinyent CF pel que és obligatori per a Elite Sports 17 S.L. dur a terme una auditoria forense en els comptes financers del club, així com de les persones responsables del club per a depurar totes les responsabilitats legals durant els exercicis 2017 i 2018. Aquesta mateixa auditoria forense s’aplicarà als nostres assessors jurídics que han gestionat de manera negligent aquests assumptes en el nostre nom.

Desitgem a més informar que ens reservem els nostres drets legals per a procedir en un tribunal de jurisdicció legal competent contra persones individuals que calumnien o difamen a Elite Sports 17 S.L. o el seu administrador Adrian Marquez Valia.
Seguirem informant i actualitzant el procés a tot el públic a mesura que treballem i nosaltres també tinguem més informació de tots els temes en qüestió.

SIGNAT: Rodney Meaker i Elite Sports 17 S.L.

Publicitat